Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea radical. Ce ne asteapta in iulie si in ce zone se anunta ploi devastatoare

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand se schimba vremea radical. Ce ne asteapta in iulie si in ce zone se anunta ploi devastatoare

Vremea continua sa se mentina instabila, iar ploile torentiale fac ravagii in toate regiunile. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta precipitatii abundente si in urmatoarele zile. De altfel, pana la sfarsitul lunii iunie va ploua cu putere, iar temperaturile usor mai coborate fata de normalul datei din calendar. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo, azi, 14 iunie 2020. Vreme instabila in cea mai mare parte a tarii

Ploile isi vor face simtita prezenta si duminica, manifestandu-se prin descarcari electrice, vijelii si grindina in majoritatea regiunilor tarii. Prognoza meteo in principalele zone din.

Prognoza meteo: Vremea extrema face prapad in Romania. Ce anunta meteorologii, cand scapam de furtunile violente

Vremea cu ploi, furtuni si grindina nu este neobisnuita in aceasta perioada, pentru ca ne aflam in sezonul fenomenelor severe in Europa, a declarat la Digi24 Bogdan Antonescu, expert in fenomene extreme. in urmatoarele zile va ploua si vor fi vijelii in mai multe zone din tara, iar instabilitatea atmosferica se va mentine in majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo, azi, 17 iunie 2020. Temperaturile maxime vor depasi 25 de grade

Miercuri, 17 iunie 2020, vremea va continua sa fie instabila, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade Celsius, potrivit prognozei meteo emisa de Administratia Nationala de.

Ploi, vijelii si grindina in Bucuresti. Prognoza meteo ANM pana joi

Vremea va fi caracterizata de ploi si vijelii in Bucuresti.

Prognoza meteo, azi, 15 iunie 2020. Furtuni si vijelii in mai multe judete

Luni, vremea se racoreste usor, iar instabilitatea se va concentra pe sudul, centrul si vestul tarii unde se vor semnala ploi torentiale, fenomene electrice si pana la 60 de litri de apa pe metru patrat,.

Prognoza meteo: Se anunta vreme de cosmar. Cand scapam de furtunile periculoase, in ce zone fac ploile ravagii

Ploi abundente si vreme racoroasa anunta meteorologii in urmatoarele zile. Pana pe 21 iunie nu scapam de vreme rea. Precipitatiile vor fi insemnate cantitativ si se vor semnala in majoritatea regiunilor, reise din prognoza Administratiei Nationale de MeteorologieANM), valabila pana pe 28 iunie.

Prognoza meteo, azi, 16 iunie 2020. Instabilitatea atmosferica va fi in continuare accentuata

Marti, 16 iunie 2020, potrivit prognozei meteo transmisa de Administatia Nationala de Meteorologie, instabilitatea atmosferica va fi in continuare accentuata in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )