Libnet.ro
UNICEF

18:00

Prognoza meteo: Cand vine iarna adevarata. Cat de cald se anunta si unde lovesc ploi puternice

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand vine iarna adevarata. Cat de cald se anunta si unde lovesc ploi puternice

Vreme calda si in acest weekend anunta meteologii, insa nu scapam de precipitatii. De duminica seara sunt asteptate ploi, incepand din nord-vest. Maximele vor atinge 22 de grade. De aceeasi vreme vom avea parte si in urmatoarea luna, insa de la jumatatea lunii decembrie sunt asteptate precipitatii, nefiind excluse ninsorile. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo. Cand vin ninsorile in Capitala. Meteorologii tocmai au facut anuntul

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada si au stabilit cand ar trebui sa cada primii fulgi de nea. Cand vin ninsorile in Capitala? Specialistii meteo au facut anuntul. Prognoza meteo. Cand vin ninsorile in Capitala? in Romania, temperaturile vor scadea, treptat, din 27 noiembrie, conform anuntului facut de specialistii de la Administratia Nationala .

Prognoza meteo, joi, 14 noiembrie. Vremea se schimba. Anunt important de la ANM, dupa temperaturile anormale

Temperaturile urmeaza, din nou, sa sufere modificari, pentru ca vor ne asteapta valori cu mult mai scazute fata de cum ne-am obisnuit in ultimele zile. Mai mult, de joi, vor urma foarte mari schimbari din punct de vedere meteorologic, pentru teritoriul intregii tari. Specialistii ANM au facut un anunt cat se poate de important legat .

Prognoza meteo. Vremea in weekend se schimba radical

Prognoza meteo pentru vineri, 15 noiembrie 2019. Vremea se va ameliora, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre.

Black Friday ghid pentru consumatori. Zece lucruri pe care trebuie sa le stii cand vine vorba de drepturile tale

Pentru consumatorul amator de cumparaturi online, cea mai importanta zi din an este Black Friday. in aceasta zi, se presupune ca magazinele ar trebui sa aiba cele mai mari reduceri de pret, iar tu, consumatorul, deja ai pus in lista de dorinte o multime de produse pe care le urmaresti de ceva vreme. Totusi, cand suntem pur si simplu asaltati cu oferte de reducere a preturilor si exista un timp limitat in care promotiile sunt valabile, alegerile noastre sunt facute sub presiune si nu stim ce sa cumparam mai intai, iar nu de putine ori se intampla sa facem o achizitie pe care apoi sa o regretam!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )