Libnet.ro
UNICEF

16:31

Prognoza meteo: Cand vine toamna. Cat mai tine valul de aer tropical, ce se anunta pana pe 14 septembrie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand vine toamna. Cat mai tine valul de aer tropical, ce se anunta pana pe 14 septembrie

Sudul tarii nu scapa de valul de aer tropical nici in urmatoarele zile. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), si in urmatoarele 4 saptamani vom avea parte tot de temperaturi ridicate, peste nornalul perioadei. continuă pe Adevărul

Alerta meteo ANM. Vine urgia in toata tara: ce zone vor fi afectate de vijelii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua avertizare meteo. Ce zone ale tarii vor fi afectate de fenomene meteo extreme? Anuntul ANM. Avertizare ANM pentru vreme rea Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza, alaturi de alte avertizari de vreme rea. Din pacate, peste trei sferturi .

Alerta meteo ANM. Vine urgia in Romania peste cateva ore: ploi torentiale si descarcari electrice!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noi atentionari pentru romani. Tara este cuprinsa de ploi torentiale si descarcari electrice. Alerta meteo ANM: ploi torentiale si descarcari electrice Specialistii au emis o atentionare cu cod rosu. Vestul tarii este in special lovit de fenomene meteo extreme. Mai multe localitati din judetul Arad vor .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: vin ploi torentiale, grindina si vijelii. Ce zone ale tarii sunt vizate

ANM Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi avertizari cod galben de vreme instabila, care vor viza treptat, pana duminica dimineata peste trei sferturi din tara. Alerta meteo ANM Conform meteorologilor, in intervalul 14 august, ora 18:00 15 august, ora 10:00, este in vigoare un prim cod galben de instabilitate atmosferica, valabisl in .

Europa se inchide din nou. Cand vine valul doi al pandemiei de coronavirus

Vesti rele vin din partea autoritatilor tarilor de pe batranul continent! Europa se inchide din nou? Valul doi al pandemiei de coronavirus e mai aproape decat ne-am fi inchipuit. Restrictiile din tarile europene se intensifica Pandemia de coronavirus nu este nici de departe spre final. in ultimele 24 de ore, la nivel global, s-a inregistrat .

Prognoza meteo: Vreme rea in toata tara. Cat de mult se racoreste

Instabilitatea atmosferica se va manifesta duminica in cea mai mare parte a tarii, mai ales in jumatatea de vest. Vremea se va racori in majoritatea regiunilor, semn ca toamna se apropie.

Prognoza meteo: Ce se anunta in weekend. Unde se racoreste, cat va ploua

Incepul de weekend aduce vreme deosebit de calda. De sambata insa, vremea se racoreste, iar instabilitatea atmosferica pune stapanire pe toate regiunile. Maximele vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori in sudul tarii.

Prognoza meteo: Vreme schimbatoare pana pe 30 august. Cand se racoreste

Vremea capricioasa pana la sfarsitul lunii august, cu o medie a valorile termice diurne de cel mult 32 de grade Celsius in regiunile Moldovei si Olteniei si de 33 de grade in Muntenia. Probabilitatea pentru aparitia precipitatiilor se va mentine ridicata in aceasta saptamana, precum si spre sfarsitul lunii august, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), valabila pentru perioada 17 - 30 august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )