Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza meteo: Cat de frig se face. Unde se anunta ger

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cat de frig se face. Unde se anunta ger

Burnita, fulguieli, polei si temperaturi scazute se anunta in urmatoarele zile. Vremea ramane inchisa, iar cuprinde toate regiunile, cele mai scazute valori inregistrandu-se in depresiunile intramontane, pana la minus 19 grade. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cand se intoarce iarna. Ce fenomene se anunta in weekend si in ce zone lovesc ninsori

Soarele nu se arata deloc in urmatoarele zile. Meteorologii anunta vreme inchisa, cu un grad accentuat de nebulozitate, dar si conditii de burnita si fulguiala, cu precadere in sudul si estul Romaniei. Vremea va fi geroasa dimineata si seara, iar de astazi vor aparea precipitatiile mixte. Ninsori sunt asteptate saptamana viitoare, incepand cu data de 23 ianuarie.

Prognoza meteo pe o luna. Cum va fi vremea pana pe 10 februarie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o luna.

Meteorologii au revizuit prognoza meteo. Ce se intampla in weekend-ul 17 19 ianuarie

Specialistii de la ANM au informat cum va fi vremea joi, 16 ianuarie 2020. Regimul termic va ramane destul de ridicat pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime ar putea ajunge chiar si la 10 grade Celsius in unele regiuni. Precipitatiile vor fi slabe cantitativ, iar probabilitatea mai mare de aparitie va fi dupa data de 21 .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 ianuarie. Mare atentie! Vesti nu tocmai bune de la meteorologi

Vremea va fi in general inchisa in zonele joase de relief din sudul si din estul tarii si local in cele din vest, centru si nord, unde nebulozitatea joasa si ceata asociata cu depunere de chiciura vor persista in cea mai mare parte a intervalului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )