Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo: Cat mai tine vremea anormala. in ce zone lovesc ploile si unde se anunta temperaturi tropicale

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cat mai tine vremea anormala. in ce zone lovesc ploile si unde se anunta temperaturi tropicale

Temperaturile anormale de vara, aduse in tara noastra de o masa de aer tropical din nordul Africii, se mentin in urmatoarele zile. Vreme deosebit de calda se anunta si in urmatorea perioada, desi spre sfarsitul saptamanii, Romanai va fi lovita de ploi. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea calda va persista pana in primele zile ale lunii noiembrie, dupa care valorile termice vor scadea atat la nivelul maximelor, cat si al minimelor, in timp ce probabilitatea pentru aparitia.

Prognoza meteo: Ce fenomene extreme se anunta in noiembrie. Cat va ploua, cand loveste frigul si unde vine iarna

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in noiembrie. Estimarile meteorologice pentru urmatoarele patru saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata. in primele zile ale lunii, temperaturile vor fi foarte crescute, de 25 de grade, insa in weekend, maximele scad si cu 10 grade. Ploile isi vor face si ele aparitia in peisaj, incepand cu jumatatea lunii.

Vremea 29 octombrie. Prognoza meteo anunta inca o zi de vara

Vremea va fi deosebit de calda, cu valori termice mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, in general, cu peste 9. 10 grade. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 27 de grade, iar cele.

Prognoza meteo. Temperaturi foarte ridicate in toata tara

Luni avem inca o zi neobisnuit de calda, dar cu mai multi nori si conditii de ploaie prin vest, nord si la munte. Maximele depasesc 20 de grade aproape peste tot si ajung la 27 de grade. in Dobrogea si.

Ministrul Discoteca, dator vandut la banci: Cat mai are de achitat Teodorovici din imprumuturile contractate

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, mai are de platit pana in 2045 pana va reusi sa achite integral cele doua imprumuturi de aproape 600. 000 de euro contractate de la BCR, conform declaratiei de avere pu.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Situatia e CRITICA in marile orase. Cat mai pot circula soferii romani

Era masinilor pe motorina pare sa apuna. Mai multe state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Anuntul Comisiei Europene a bagat panica printre soferii romani! Cat mai poti circula...

Disparitia masinilor pe motorina pare tot mai aproape. Potrivit comisarului european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )