Libnet.ro
UNICEF

18:45

Prognoza meteo. Cod galben de vant in 6 judete

B1 B1,
Prognoza meteo. Cod galben de vant in 6 judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben ce vizeaza rafale de vant in sase judete ale Romaniei. Mai exact, pana la ora 10, sunt asteptate intensificari ale. continuă pe B1

Cod galben de vant puternic in trei judete. La munte, rafalele vor depasi 100 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari cod galben de intensificari ale vantului, valabile pentru mai multe judete. Pana la orele 14. 00 sau 16. 00, in zonele montane inalte, rafalele de vant vor depasi 100 de kilometri la ora, iar in zonele joase vor ajunge la 70 de kilometri la ora.

Cod galben de vant puternic in urmatoarele ore in mai multe judete. in zonele montane inalte, rafalele vor depasi 100 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari cod galben de intensificari ale vantului, valabile pentru mai multe judete. Pana la orele 14. 00 sau 16. 00, in zonele montane inalte, rafalele de vant vor depasi 100 de kilometri la ora, iar in zonele joase vor ajunge la 70 de kilometri la ora.

Alerta meteo ANM. Cod galben in Romania de vant puternic. Zonele pe care trebuie sa le eviti

Alerta meteo. Administratia Nationala de Meteorologie a lansat un cod galben de vant puternic in Romania. Astfel, vantul face ravagii in sase judete din tara. Care sunt localitatile, vedeti un pic mai jos, precum si cand expira avertizarea meteo. Cod Galben de vant puternic in maimulte judete din Romania. Cand expira Meteorologii Administratiei Nationale de .

ANM: Codul galben de vant puternic si ninsoare, prelungit in Constanta si Tulcea. Cod galben de ceata si burnita in Oltenia

Judetele Constanta si Tulcea raman sub cod galben de intensificari ale vantului si ninsoare, marti, pana la ora 17:00. Potrivit ANM, vantul va suflacu viteze la rafala de 55 - 60 kmh,.

Prognoza meteo, azi, 2 decembrie 2020. Vreme rece in toata tara, meteorologii anunta ceata si polei in aceste regiuni

In cursul zilei de azi, vremea se va mentine rece in majoritatea tarii, dar in special in sud si in est si in special in centru, asa cum anunta meteorologii ANM. Tot aici ceata si nebulozitatea vor fi.

Prognoza meteo in intervalul 07 decembrie 2020 - 04 ianuarie 2021. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion

Ultima luna a anului 2020 aduce temperaturile putinmai ridicate decat cele specifice acestei luni. Meteorologii anunta vreme mai calda in sudul tarii, decat in restul teritoriului, in unele zile chiar.

Prognoza meteo, azi, 4 decembrie 2020. Maximele termice vor ajunge pana la 14 grade in aceste regiuni

In cusrul zilei de astazi, 4 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda. Temperaturile vor continua sa creasca, in special in regiunile instra-Carpatice si mai ales in zonele de deal si de munte.

Prognoza meteo, azi, 3 decembrie 2020. Vremea se incalzeste treptat in toata tara

Incepand de astazi, 3 decembrie 2020, meteorologii anunta ca vremea va intra intr-un proces de incalzire. Temperaturile ridicate se vor resimti in special in regiunile de deal si in depresiuni. Pana.

Prognoza meteo, azi, 1 decembrie 2020. Vreme rece in toata tara. Unde se va asterne zapada

Desi meteorologii anunta o luna decembrie calduroasa, cu valori mai mari pentru maximele si minimele perioadei, prima zi a ultimei luni din 2020 va fi una rece, friguroasa, iar izolat se vor semnala conditii de.

Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Ce se anunta dupa episodul de iarna, unde mai ninge

Dupa episodul de iarna severa, vremea se schimba radical. Sunt asteptate temperaturi neobisnuite pentru luna decembrie. Meteorologii anunta maxime si de 15 grade Celsius in sud-estul tarii spre sfarsitul saptamanii.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )