Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in primele zile de toamna. Cat si unde se racoreste, cand lovesc ploile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in primele zile de toamna. Cat si unde se racoreste, cand lovesc ploile

Meteorologii anunta vreme frumoasa pentru primele zile de toamna, in unele zone din tara fiind asteptate temperaturi de pana la 36 de grade. Chiar daca, spre mijlocul saptamanii viitoare, valorile vor incepe sa scada usor, vremea va fi in continuare calda in tara si in Capitala, anunta Mediafax. continuă pe Adevărul

VREMEA in weekend: PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

Prognoza meteo pentru sambata, 31 august. Vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in vestul si sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil si doar pe spatii mici, indeosebi in zonele.

VREMEA in weekend: PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

Prognoza meteo pentru vineri,30august. Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara local in vestul si in sud-vestul tarii, unde si disconfortul termic se va mentine ridicat, iar.

Prognoza meteo pentru inceputul de toamna. Cum va fi vremea in prima saptamana din septembrie. Ce previziuni au facut meteorologii

Meteorologii de la ANM au emis prognoza pentru inceputul de toamna. Cum va fi vremea in prima saptamana din septembrie? Prognoza meteo pentru inceputul de toamna Conform prognozei emise de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), septembrie va fi ultima zi de vara. Vremea se va mentine calduroasa la inceputul de toamna, chiar .

METEO 30 AUGUST. Vremea va fi in continuare calduroasa

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara local in vestul si in sud-vestul tarii, unde si disconfortul termic se va mentine ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va.

Prognoza meteo: Unde vine toamna. Cat de frig se face si ce fenomene periculoase lovesc Romania in luna septembrie

Vom avea o toamna calda, cu temperaturi peste medie, iar frigul vine abia in octombrie. Astfel, vremea se va mentine calda pana spre mijlocul lunii septembrie, cand este posibil sa se atinga 31 de grade in sudul tarii, a anuntat TVR.

Prognoza meteo: Cand scapam de canicula. Unde se anunta vijelii si in ce zone se racoreste de maine

Vremea va continua sa fie caniculara azi in sudul si vestul tarii unde maximele vor urca din nou la 35 de grade Celsius, transmite Administratia Nationala de MeteorologieANM). De maine insa, temperaturile incep sa scada usor.

Prognoza meteo pentru 31 august -1 septembrie. Cum va fi vremea in weekend in Bucuresti si in tara?

Sambata, 31 august, vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in vestul si sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil si doar pe spatii mici, indeosebi in zonele montane, vor fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )