Libnet.ro
UNICEF

12:16

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion in Romania

Playtech Playtech,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion in Romania

ANM- Administratia Nationala de Meteorologie a facut prognoza meteo pentru intervalul 14 decembrie- 11 ianuarie 2021. Astfel, temperaturile vor fi, in general, mai mari decat cele normale in urmatoarele patru saptamani. Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion in saptamana 14. 2020, vom avea valori termice mai ridicate decat cele . continuă pe Playtech

Prognoza meteo: Ce vreme se anunta de Craciun si de Revelion. Ce fenomene ne asteapta, unde mai ninge

Nu scapam de ninsori si ploi, insa temperaturile incep sa creasca usor incepand de miercuri, 9 decembrie. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta vreme in incalzire, cu maxime de 11 grade in nord-vest. Si de Craciun si Revelion se anunta vreme buna.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 14-20 decembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 14-20 decembrie 2020. Astfel, pentru saptamana premergatoare Craciunului, meteorologii anunta temperaturi.

Directorul A.N.M. prezinta prognoza actualizata. Cum va fi vremea de Craciun si Revelion

Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, a prezentat in exclusivitate la Antena 3, cele mai noi informatii cu privire la felul in care se va prezenta vremea in urmatoarea perioada, inclusiv de Craciun si Revelion.

Prognoza meteo, azi, 09 decembrie 2020. Vremea se va mentine inchisa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 09 decembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va mentine inchisa, insa se va incalzi in regiunile.

Prognoza meteo, azi, 12 decembrie 2020. Va ploua in majoritatea regiunilor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 12 decembrie 2020. Potrivit acestora, va ploua in majoritatea regiunilor, vremea va fi inchisa, dar.

Prognoza meteo, azi, 10 decembrie 2020. God galben de ninsoare pentru aceste zone ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 10 decembrie 2020. Pentru zona Carpatilor Meridionali, Muntenia, Oltenia si sudul Banatului este in vigoare un.

Prognoza meteo: Vreme neobisnuit de calda. Unde se anunta ninsori si polei

Desi maximele vor atinge 14 grade, vremea continua sa fie mohorata. Va ploua pe arii extinse, iar la munte se vor semnala precipitatii mixte si depuneri de polei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )