Libnet.ro
UNICEF

17:15

Prognoza meteo: Cum va fi vremea miercuri, 20 februarie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum va fi vremea miercuri, 20 februarie

Vremea incepe sa se schimbe de miercuri, desi temperaturile raman ridicate. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), cerul va fi temporar noros si pe spatii mici, in nordul, nord-estul si centrul tarii se vor semnala precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie si mixte la munte. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cum va fi vremea marti, 19 februarie

Vremea frumoasa se mentine si marti, 19 februarie. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM, cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales in regiunile estice si sud-estice, unde izolat vor fi conditii pentru ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in Moldova si pe crestele inalte de munte.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea luni, 18 februarie

Vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta in regiunile estice. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), luni, cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua mai ales in est, iar noaptea si in sud, dar numai izolat si trecator va ploua slab.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )