Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo: Cum va fi vremea pana pe 24 februarie. in ce regiuni fac ravagii ploile si ninsorile, cand se incalzeste

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum va fi vremea pana pe 24 februarie. in ce regiuni fac ravagii ploile si ninsorile, cand se incalzeste

Meteorologii prognozeaza pana pe 24 februarie o vreme schimbatoare, cu treceri de la valori termice maxime de 10-12 grade la temperaturi de cel mult 3-4 grade Celsius. Ploile si ninsorile vor fi prezente in aproape toata tara, atat in primele trei zile din aceasta saptamana, cat si dupa 20 februarie, dar in cantitati moderate, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 11-18 februarie. Anuntul meteorologilor despre iarna

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis luni, prognoza meteo pentru perioada 4-17 februarie. Prognoza a.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 12-18 februarie. Vremea se schimba radical

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori valabil pana miercuri dimineata. Sunt vizate in special zonele montane, acolo unde sunt asteptate si rafale de vant care vor depasi 60 de kilometri la ora.

Vreme schimbatoare si precipitatii in aproape toata tara. ANM, prognoza meteo pe regiuni 11-24 februarie 2019

Meteorologii prognozeaza pentru urmatoarele doua saptamani 11 - 24 februarie) o vreme schimbatoare, cu treceri de la valori termice maxime de 10-12 grade la temperaturi de cel mult 3-4 grade Celsius, in .

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pana sambata

Vremea va fi in general normala sub aspect termic. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -3 si 3 grade, mai scazute in depresiuni. Cerul va fi partial noros in.

VREMEA. Prognoza meteo 13 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 13 februarie, valorile termice se vor situa in jurul mediilor caracteristice perioadei in cea mai mare parte a tarii, doar usor mai coborate in centru, iar noaptea si in sud. Vor fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 12 februarie, vremea se va raci, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 11 februarie, vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Pe parcursul zilei innorarile se vor accentua treptat in regiunile vestice, nordice si centrale, unde temporar.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 10 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Duminica, 10 februarie, valorile termice vor creste usor fata de intervalul anterior, astfel ca vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta perioada, in special in regiunile sud-vestice si.

Prognoza meteo. Temperaturi in scadere si ploi in aproape toata tara

Meteorologii prognozeaza pentru urmatoarele doua saptamani 11 - 24 februarie) o vreme schimbatoare, cu treceri de la valori termice maxime de 10-12 grade la temperaturi de cel mult 3-4 grade Celsius, in timp ce.

VIDEO Adevarul Live. Grigore Novac, despre alegerile din 24 februarie

Deputatul socialist Grigore Novac vorbeste la Adevarul Live Moldova despre scenariile postelectorale posibile, dupa alegerile din 24 februarie de la Chisinau. Despre sansele Socialistilor de a prelua guvernarea, relatiile cu Vlad Plahotniuc si alte subiecte de actualitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )