Libnet.ro
UNICEF

09:45

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paste. Cat de frig se anunta in aprilie, ce regiuni vor fi cele mai afectate de ploi

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paste. Cat de frig se anunta in aprilie, ce regiuni vor fi cele mai afectate de ploi

Luna aprilie va debuta cu frig. in prima saptamanavom avea temperaturi mai scazute decat normalul perioadei, dar si un deficit de precipitatii. Ulterior, temperaturile vor creste si se vor apropia de cele normale, dar deficitul de precipitatii va continua. in cea de-a treia saptamana a lunii sunt prognozate mai multe ploi, in unele zone ajungandu-se mai un mic excedent. continuă pe Adevărul

VREMEA DE PASTE. Prognoza meteo pentru Florii si Paste

Luna aprilie debuteaza cu frig in zone extracarpatice si la munte. inceputul lunii vine si cu un deficit de ploi, mai ales in zonele montane din vestul si nordul tarii.

VREMEA Prognoza meteo pentru aprilie o sa te intristeze

Avem o prognoza meteo pentru prima jumatate a lunii aprilie si vremea nu se anunta deloc optimista. Iata la ce sa te astepti. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat avertizarile pentru vreme in prima jumatate din aprilie. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani arata ca vremea va fi schimbatoare, cu temperaturi in scadere. Ploile [] .

Prognoza meteo: Vremea se incalzeste. Cand va fi lovita Romania de un val de frig, unde se anunta lapovita si ninsori

Vremea se va incalzi duminica, urmand a se inregistra valori diurne usor mai ridicate decat cele climatologic specifice datei, in regiunile intracarpatice, si apropiate de acestea in restul zonelor. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), maximele vor urca pana la 20 de grade. La mijlocul saptamanii viitoare, un val de frig dinspre nord-estul Europei loveste iar Romania.

Prognoza meteo: Luna aprilie incepe cu temperaturi mai scazute. Cand se incalzeste vremea

Meteorologii anunta ca luna aprilie va debuta cu o saptamana cu temperaturi mai scazute decat normalul perioadei si cu un deficit de precipitatii. Ulterior, temperaturile vor creste si se vor apropia de cele normale, dar deficitul de precipitatii va continua. in cea de-a treia saptamana a lunii sunt prognozate mai multe ploi, in unele zone ajungandu-se mai un mic excedent.

Prognoza meteo: Vreme schimbatoare in prima saptamana din aprilie / Cum va fi vremea toata luna

In prima saptamana a lunii aprilie vor fi inregistrate temperaturi care vor depasi pe alocuri 20 de grade Celsius, insa vor fi si zile in care maximele nu vor trece de 15 grade. ANM anunta o vreme schimbatoare, cu precipitatii restranse si intensificari ale vantului, transmite Mediafax.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1-22 aprilie. Ce ii asteapta pe romani in a doua luna de primavara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru luna aprilie, intervalul 1 22 aprilie 2018. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aprilie, cea de-a doua luna de primavara.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 1-7 aprilie. Temperaturile vor scadea cu 10 grade

Administratia Nationala de Meteorologie a a realziat prognoza pentru perioada 1-7 aprilie. Sambata va fi vreme frumoasa si temperaturi ridicate. in Capitala s-au inregistrat 18.

METEO. Prognoza meteo pana vineri. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea ramane rece in mare parte din tara. Finalul de saptamana aduce precipitatii. Miercuri in regiunile extracarpatice, precum si in depresiunile intramontane, vremea va fi rece pentru aceasta.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 aprilie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 2 aprilie, vremea se va raci fata de ziua precedenta, mai accentuat in regiunile sudice, sud-estice si centrale, unde valorile termice se vor situa sub mediile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1 aprilie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data, exceptand nordul tarii, unde se va raci, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )