Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in prima zi de scoala

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in prima zi de scoala

Meteorologii anunta timp frumos in restul tarii, unde temperaturile incep sa creasca. La Bucuresti vor fi 28 de grade. Precipitatiile vor fi insa restranse si de scurta durata. Luni, vremea va fi. continuă pe Antena3

Prognoza meteo, 7 septembrie. Vremea va fi calda si frumoasa in marea parte a tarii

Vremea va fi calda si deosebit de frumoasa. Desi in ultimele zile a plouat, vineri sunt sanse slabe de averse. Meteorologii au anuntat si temperaturi destul de ridicate pentru aceasta perioada. Sunt.

VREMEA in weekend: PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice diurne vor fi usor peste cele normale in majoritatea regiunilor. Unele innorari, averse si descarcari electrice vor fi, mai ales.

VREMEA pentru saptamana viitoare. Prognoza meteo pentru zilele viitoare

Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme racoroasa, in mare parte din tara, cu cer variabil. Unele innorari, averse si posibil descarcari electrice vor fi, mai ales dupa-amiaza si la.

Prognoza meteo: Un val de ploi loveste Romania. Unde vin vijelii violente, cat va fi de frig si ce regiuni scapa de prapad

Vremea capricioasa ne da batai de cap si in urmatoarele zile. Un nou val de precipitatii sunt asteptate incepand cu seara zilei de duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )