Libnet.ro
UNICEF

09:00

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 10-16 august 2020

B1 B1,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 10-16 august 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru saptamana 10 - 16 august 2020. Potrivit acestora, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice. continuă pe B1

Prognoza meteo ANM, joi, 6 august 2020. Meteorologii anunta ploi intr-o parte de tara si canicula in cealalta

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza meteo pentru ziua de 6 august 2020. Astfel, cinci judete din tara se vor afla pe tot parcursul zilei de joi sub o avertizare meteo de cod galben. in zonele anuntate se vor inregistra averse, tunete, fulgere si vijelii, precum si caderi de grindina. Prognoza meteo ANM, .

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea. in ce zone va fi cel mai cald

Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar in sud si in est, pe suprafete mici va fi canicula, iar disconfortul termic ridicat. Pana pe 31 august, conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM), va fi foarte calde, iar ploile si furtunile se intorc dupa jumatatea lunii.

Meteo august 2020. Cum va fi vremea in urmatoarele saptamani

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoare luna. Potrivit acestora, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval, iar regimul pluviometric va fi deficitar in cea mai mare parte a tarii. Mai multe informatii despre vreme, in continuare. Cum va fi vremea in luna urmatoare Administratia Nationala de Meteorologie ANM) .

Nu va programati concediul in aceasta saptamana! Meteorologii au facut anuntul! Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Potrivit meteorologilor, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada iar precipitatiile se anunta excedentare in saptamana 17 24 august.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Valori termice peste mediile perioadei

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit acesteia, in prima si ultima saptamana vremea va fi mai calda decat ar.

Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020. Vremea se va racori in anumite zone

Dupa doua zile de canicula si temperaturi ridicate, ANM anunta o racire a vremii in aproape toate teritoriile Romaniei, dar si o instabilitate a vremii accentuata si averse de ploaie. Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020 Pentru ziua de miercuri ANM anunta valori termice ce se vor situa usor peste cele specifice acestei perioade, .

Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020. Vreme calduroasa pentru weekend

Weekend-ul bate la usa, dar din punct de vedere termic in sudul si estul teritoriului ANM anunta temperaturi ridicate si canicula. Fenomenul va fi valabil incepand de astazi si pana sambata, 8 august. Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020 ANM a emis ieri o atentionare de canicula, astfel ca in regiunile sudice si estice .

Horoscop rune 10 - 16 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii trebuie sa schimbe tactica, Taurii sunt pe picior de razboi

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit horoscopul runelor pentru saptamana 10 - 16 august 2020, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Horoscop de weekend 7-9 august 2020. Iubiri patimase pentru Balante, castiguri financiare pentru Pesti

In weekendul 7-9 august 2020, majoritatea zodiilor vor avea impliniri in planul dragostei, iar energia lunii in Berbec le va da tuturor nativilor un tonus special, ceea ce va aduce un sfarsit de saptamana agreabil.

Numerele extrase la Loto 6 din 49, joi, 6 august 2020. Rezultatele oficiale validate de Loteria Romana

Loteria Romana continua sa acorde premii. Cei care au cumparat bilete pentru tragerea Loto 649, pentru astazi, joi 6 august 2020, asteapta cu sufletul la gura sa vada care sunt numerele extrase. Loteria Romana Numerele extrase joi 6 august 2020 La tragereaLoto 649din data de02. 2020, incasarile au fost in valoare de2. 940,00lei. La aceasta tragere, numarul .

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )