Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 31 august-6 septembrie 2020

B1 B1,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 31 august-6 septembrie 2020

In saptamanii 31 august-6 septembrie 2020 vremea ramane calduroasa, chiar caniculara in zonele de campie si de podis. Disconfortul termic se va accentua treptat, iar indicele temperatura umezeala va atinge. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 28 august. Canicula in sudul tarii, ploi izolate in nord

Vremea va fi in general frumoasa, devenind calduroasa, local caniculara la amiaza, in zonele din sudul si estul tarii. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea azi,.

Prognoza meteo, azi, 27 august. Temperaturile cresc, vreme in general frumoasa

Vremea se incalzeste din ce in ce mai mult, temperaturile devenind local caniculare. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea azi, 27august 2020 Cerul va fi.

VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizata. Ce se intampla cu vremea pana joi

In urmatoarea perioada, vremea va pastra multe dintre caracteristicile sfarsitului de vara, fiind in continuare calduroasa. Nu vor lipsi nici precipitatiile, chiar daca vor fi mai reduse cantitativ fata de cele inregistrate in lunile de vara, conform prognozei ANM pe luna septembrie.

Prognoza meteo: Vin 3 zile de foc in sudul tarii. Cod galben de canicula pana pe 31 august

Ultimele zile de vara se anunta de foc. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de canicula pentru judetul Calarasi, valabil in perioada 29-31 august.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )