Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in ultimele zile din luna mai

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in ultimele zile din luna mai

Vremea se va mentine calda si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si a Muntilor Apuseni, potrivit ANM. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: furtuni violente in iunie. Cat de cald se anunta, undeploua in fiecare zi si cand se schimba vremea

Vreme deosebit de calda pentru urmatoarele doua saptamani, in majoritatea regiunilor, dar cu episoade de furtuni periculoase, in special in primele zile din luna iunie, reiese din prognoza de specialitate, valabila pana pe 10 iunie, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: regiunile in care maximele urca la 30 de grade

Vremea in urmatoarele doua saptamani va fi, in general, calda in cele mai multe regiuni ale tarii, insa va fi si instabilitate atmosferica, in special in primele zile din luna iunie. Asa reiese din prognoza de specialitate, valabila in perioada 28 mai - 10 iunie, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo in perioada 28 mai - 10 iunie. Vremea estimata de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani va fi, in general, calda in majoritatea regiunilor, dar va sta si sub semnul.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea la inceputul saptamanii

Prognoza meteo. Pentru saptamana viitoare, meteorologii anunta o vreme deosebit de calda, cu maxime ce vor depasi 30 de grade in zonele joase ale tarii. in prima zi de iunie, ANM precizeaza ca vor fi,.

Prognoza meteo. Vreme deosebit de calda in urmatoarele zile

Vremea se va mentine calda si va fi in general frumoasa. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22-23 de grade pe litoral si 29-30 de grade in zonele de campie si podis. Cerul va fi.

VREMEA DE RUSALII. Mare atentie la vreme daca plecati in vacanta! Prognoza meteo pe doua saptamani

VREMEA DE RUSALII Regimul termic va continua sa fie oscilant pana pe data de 3 iunie, cu o prima saptamana caracterizata de o vreme in general calda, dar si cu ploi sporadice, in timp ce saptamana a doua.

Prognoza meteo. Vremea se va mentine calda si va fi in general frumoasa

Vremea se va mentine calda si va fi in general frumoasa. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22-23 de grade pe litoral si 29-30 de grade in zonele de campie si podis. Cerul va fi variabil, cu.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea de Rusalii

Vremea va fi instabila in urmatoarele ore, cu averse locale si descarcari electrice in special in regiunile vestice, sud-vestice si centrale, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Contrabanistii din Suceava, loviti din plin de catre politistii de frontiera. Zeci de mii de pachete cu tigari confiscate in ultimele zile

Politistii de frontiera au confiscat in ultimele zile zeci de mii de pachete cu tigari de contrabanda. Marfa pe care au pus mana politistii se ridica la peste 100. 000 de euro.

Cum va fi vremea n urmatoarele doua saptamni: n general calda, dar si cu intervale de instabilitate atmosferica

Vremea estimata de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani va fi, in general, calda in majoritatea regiunilor, dar va sta si sub semnul instabilitatii atmosferice, in special in primele zile din luna iunie, reiese din prognoza de specialitate, valabila in perioada 28 mai - 10 iunie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2486 seconds )