Libnet.ro
UNICEF

07:00

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Unde va fi cel mai frig

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Unde va fi cel mai frig

Vremea se va raci incepand cu ziua de miercuri, transmite Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit careia precipitatiile sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare nu vor lipsi in perioada 10 - 23 decembrie 2018. continuă pe Adevărul

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Cand revin lapovita si ninsorile, pe regiuni

Vremea se va raci incepand cu ziua de miercuri, transmite Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit careia precipitatiile sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare nu vor lipsi in perioada 10 - 23 decembrie 2018.

Cum va fi vremea n urmatoarele doua saptamni: Temperaturi mai ridicate dect n mod normal, ploaie si lapovita

Valorile termice diurne vor ramane, in general, peste normele climatologice ale perioadei, iar la nivel de precipitatii probabilitatea de producere a acestora - mai ales sub forma de ploaie si lapovita - va fi constanta pe parcursul urmatoarelor doua saptamani 10 - 23 decembrie), arata prognoza de specialitate, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), preluata de Agerpres.

ALERTA METEO! Temperaturile scad DRASTIC. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv 10 -23 decembrie 2018, a fost actualizata de Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit acesteia, temperaturile scad incepand de.

VREMEA in DOBROGEA. Temperaturi peste medii in urmatoarele doua saptamani

VREMEA in DOBROGEA in zona Dobrogei, in prima saptamana de prognoza, temperaturile diurne nu vor avea variatii semnificative si se vor situa in jurul celor normale in a doua decada a lunii decembrie,.

VREMEA iN MOLDOVA in urmatoarele doua saptamani. Saptamana asta se lasa frigul

VREMEA iN MOLDOVA , in prima saptamana de prognoza, regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul celor normale acestei perioade din an, cu maxime intre zero si 5 grade, precum si minime intre -6 si.

VREMEA in MUNTENIA. Urmeaza o perioada mai calda in urmatoarele doua saptamani

VREMEA in MUNTENIA. VREMEA in Muntenia, intervalul va debuta cu o vreme usor mai calda decat in mod obisnuit, iar in perioada 12 - 14 decembrie valorile termice, in scadere, se vor situa in jurul mediilor mult.

VREMEA LA MUNTE in urmatoarele doua saptamani. Vesti bune pentru amatorii de sporturi de iarna

VREMEA LA MUNTE, pana in jurul datei de 15 decembrie, temperaturile vor fi in scadere, caracterizand o vreme rece. Valorile diurne vor fi negative in toata zona montana si vor ramane la pragul de ger -10.

VREMEA in MARAMURES pentru urmatoarele doua saptamani. Va fi mai frig noaptea

VREMEA in Maramures, in prima saptamana, valorile termice diurne vor avea variatii usoare, iar regimul termic nocturn va fi in scadere in perioada 13 - 15 decembrie, temperaturile incadrandu-se in general.

VREMEA in Transilvania in urmatoarele doua saptamani. Maximele abia trec de 0 grade

VREMEA in Transilvania in zona Transilvaniei, in prima saptamana, media regionala a valorilor de temperatura va fi apropiata, iar la inceput chiar usor peste specificul climatologic al acestei perioade din.

VREMEA in Crisana pentru urmatoarele doua saptamani. Vine caldura

VREMEA in Crisana, intervalul va debuta cu o vreme usor mai calda decat in mod obisnuit, iar in perioada 12 - 14 decembrie valorile termice, in scadere, vor deveni apropiate de mediile multianuale. Pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )