Libnet.ro
UNICEF

00:07

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele zile in Bucuresti. Poleiul si ghetusul, nelipsite

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele zile in Bucuresti. Poleiul si ghetusul, nelipsite

Temperaturile vor fi aproape de zero grade Celsius in Capitala, incepand din aceasta seara si pana vineri seara. Cel putin asa arata prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile: Vreme foarte rece la inceputul saptamanii. Cand se mai incalzeste

Meteorologii anunta ca vremea va fi rece la inceputul saptamanii, cu minime care pot ajunge chiar la -12 grade in Moldova, insa incepand de miercuri, temperaturile vor creste. in Capitala, luni si.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile: Vreme destul de rece la inceputul saptamanii. Cand se mai incalzeste

Meteorologii anunta ca vremea va fi rece la inceputul saptamanii, cu minime care pot ajunge chiar la -12 grade in Moldova, insa incepand de miercuri, temperaturile vor creste. in Capitala, luni si marti.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile: Vreme rece la inceputul saptamanii. Cand se mai incalzeste

Meteorologii anunta ca vremea va fi rece la inceputul saptamanii, cu minime care pot ajunge chiar la -12 grade in Moldova, insa incepand de miercuri, temperaturile vor creste. in Capitala, luni si marti.

Avertizare cod galben de ploi si ninsori puternice pentru Bucuresti si 25 de judete

Capitala si 25 de judete se vor afla sub cod galben de vreme rea incepand de joi dimineata de la ora 4. 00 si pana vineri. Potrivit meteorologilor, in cea mai mare parte a Moldovei si in zona Carpatilor Orientali vor fi ninsori insemnate cantitativ si se va depune un strat nou de zapada consistent, in timp ce in nordul si vestul Olteniei si in nordul Munteniei vor fi ploi insemnate cantitativ. Prognoza meteo pentru Bucuresti: Cum va fi vremea in urmatoarele zile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 ianuarie. Vesti nu tocmai placute de la meteorologi

Joi, 24 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar vor fi precipitatii in toate regiunile, local mai insemnate cantitativ, cu precadere in zonele deluroase si montane din sud unde se vor cumula in gene.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 ianuarie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi inchisa si temporar vor fi precipitatii in toate regiunile, local mai insemnate cantitativ, cu precadere in zonele deluroase si montane din sud unde se vor cumula in general intre 25 si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Miercuri, 23 ianuarie, vremea incepe sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti inedite de la meteorologi

Miercuri, 23 ianuarie, vremea se va incalzi. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu precadere in cele.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Vremea se va incalzi. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu precadere in cele sudice si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 22 ianuarie: Nu scapam de frig si ninsori

Marti, 22 ianuarie, meteorologii anunta ca vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )