Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prognoza meteo pe doua saptamani. Pana la finalul lunii februarie vom avea din nou 12 grade Celsius

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pe doua saptamani. Pana la finalul lunii februarie vom avea din nou 12 grade Celsius

AdministratiaNationala de Meteorologie ANM) a anuntat cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, 15- 28 februarie. Astfel ca in prima parte a intervalului, se estimeaza ca vremea se va mentine rece in majoritatea zonelor si cea de-a doua saptamana va debuta cu temperaturi in crestere. Iar in unele zone, temporar, se vor semnala precipitatii slabe in cea mai mare parte a intervalului. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea se incalzeste

Vremea se incalzeste, iar temperaturile vor ajunge la cele normale pentru aceasta perioada, potrivit prognozei pe doua saptamani realizate de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru intervalul 15 28 februarie. Temperaturile variaza de la o zi la alta cu valori peste 5 grade sau maxime de sub 0 grade Celsius

ANM a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in acest interval se vor inregistra variatii semnificative ale temperaturii. Dupa zilele geroase din weekendul care a trecut vremea se va incalzi.

Prognoza meteo marti, 16 februarie 2021. Temperaturile se mentin foarte scazute

Prognoza meteo pentru marti, 16 februarie 2021. Vremea se mentine inca foarte rece in a doua zi din saptamana. in Bucuresti, temperaturile maxime si minime se vor incadra intre -1 si -3 grade C. Prognoza meteo marti, 16 februarie 2021 Pana in aceasta noapte, ora 2:00, este in vigoare un cod galben de vant puternic .

VIDEO Seful companiei de termoficare din Timisoara, numit in functie de doua saptamani, a demisionat dupa ce presa a dezvaluit ca are o condamnare penala

Seful societatii de termoficare din Timisoara, Bogdan Nanu, numit in functie de primarul Dominic Fritz in urma cu doua saptamani, a demisionat dupa ce presa a dezvaluit ca a fost condamnat penal. Primarul Dominic Fritz a afirmat, vineri, ca greselile pe care Nanu le-a facut in urma cu 20 de ani au compromis tocmai increderea pe care a construit-o.

Prognoza meteo 15 februarie-15 martie 2021. Un nou val de aer extrem de rece, la noi in tara. Cand se arata primavara

Un nou val de aer rece este asteptat la noi in tara, astfel ca temperaturile vor fi mai mici decat cele normale in urmatoarele trei saptamani. Abia spre jumatatea lunii martie, temperaturile mai cresc.

Prognoza meteo azi, 15 februarie 2021. Vremea se mai incalzeste, dar minimele raman sub 0 grade Celsius

Pentru inceputul acestei saptamani, meteorologii anunta vreme rece si ger, in spceial dimineata si in cursul noptii. Vremea a fost rece si in cursul weekendului care a trecut, iar pe durata zilei de luni,.

Prognoza meteo, duminica, 14 februarie 2021. Vremea va fi, in continuare, deosebit de rece

Romania nu scapa de ger. Duminica, temperaturile vor continua sa fie scazute in cea mai mare parte a tarii, iar in unele regiuni va ninge slab. De altfel, pana luni dimineata, intreaga tara se afla sub.

Prognoza meteo, azi, 12 februarie 2021. Temperaturile geroase revin in Romania. Maximele zilei nu vor depasi 0 grade Celsius in anumite regiuni. Ninsori, in cea mai mare parte a teritoriului

Astazi, 12 februarie, 2021, vremea va fi rece si chiar geroasa in anumite regiuni ale tarii, maximele nedepasind valori de 0 grade Celsius. Local va vinge, in special in zonele aflate sub cod.

Variatii ale temperaturilor de la o zi la alta Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Saptamana aceasta va fi caracterizata de variatii ale temperaturilor de la o zi la alta, practic de la o vreme rece la una normala termic pentru aceasta perioada si invers, cu maxime care vor fi cuprinse in medie intre 2 si 9 grade, in timp ce media minimelor se va situa intre -8 si -2 grade, cu cele mai scazute valori in noptile de 16 si 17 februarie, potrivit meteorologilor. Cea de a doua saptamana va debuta cu o incalzire semnificativa a vremii in majoritatea zonelor tarii, cu maxime de pana la 14 grade.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )