Libnet.ro
UNICEF

20:15

Prognoza meteo pe doua saptamani: Sfarsitul lunii mai aduce temperaturi ridicate, dar si ploi

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pe doua saptamani: Sfarsitul lunii mai aduce temperaturi ridicate, dar si ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo pe doua saptamani. Potrivit specialistilor, in perioada 18 31 mai, temperaturilor vor fi ridicate, chiar si de 29 de grade in unele zone, insa sunt asteptate si precipitatii insemnate cantitativ. continuă pe Adevărul

Grecia va putea plati salariile si pensiile, insa acordul cu creditorii trebuie finalizat pana la sfarsitul lunii mai

Grecia va avea posibilitatea de a plati salariile si pensiile angajatilor din sectorul public pentru luna mai, insa este nevoita sa ajunga la un acord cu creditorii pana la sfarsitul acestei luni, a declarat.

ANM: Regim termic oscilant, in urmatoarele doua saptamani; intervale cu 29 de grade si ploi cu descarcari electrice, dupa 21 mai

Valorile termice vor continua sa fie oscilante pana la sfarsitul lunii mai, iar o mare parte din intervalul de prognoza analizat va sta sub semnul precipitatiilor prezente la nivelul intregii tari, incepand din data de 21 mai pana spre 28 mai, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru perioada 18-31 mai, publicata luni, potrivit Agerpres.

Prognoza meteo pentru weekend: va ploua in unele zone, iar maximele vor ajunge pana la 29 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru weekend. in unele zone ale tarii sunt asteptate ploi si descarcari electrice. Maximele vor fi cuprinse intre 16 si 29 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Vremea se incalzeste, insa ramane instabila

Vremea se incalzeste in urmatoarele zile, iar marti vor fi cele mai ridicate temperaturi in toata tara, insa va ploua cu descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii. in Bucuresti, maximele vor ajunge in jurul valorilor de 23-30 de grade Celsius in primele trei zile ale saptamanii cu averse de ploaie luni si marti, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Galatiul intra in santier. De saptamana asta se fac lucrari pe nu mai putin de 17 strazi ale orasului

Se fac frezari de carosabil, asfaltari, reparatii de trotuare si refaceri ale unor zone afectate de surpari. Se estimeaza ca lucrarile anuntate vor fi gata pana la sfarsitul lunii mai.

Festivalul International al Educatiei marcheaza finalul lunii mai la Iasi, Chisinau si Cernauti

A III-a editie a Festivalului International al Educatiei are loc in perioada 22 - 31 mai, la Iasi, dar si in Chisinau si Cernauti, orase partenere in competitia Capitala Europeana a Culturii 2021.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )