Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea va fi mult mai calda decat este normal in luna noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea va fi mult mai calda decat este normal in luna noiembrie

Temperaturile se mentin mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, pana in 14 noiembrie, cand va fi o usoara racire a vremii. Cu toate acestea, cel mai probabil vremea va ramane mai calda decat in mod obisnuit. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare. continuă pe Hotnews

VREMEA. Ce se intampla cu vremea in urmatoarele doua saptamani. Anunt neasteptat de la meteorologi

Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a urmatoarelor doua saptamani 4 - 17 noiembrie) iar probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai.

Prognoza BOMBA de la ANM. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emis prognoza pentru perioada4-17 noiembrie. Potrivit ANM, in urmatoarele doua saptamani, vremea va fi mai calda decat normalul perioadei, dar cu precipitatii extine dupa data de 9.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 3 noiembrie. Vremea se schimba din nou radical

Vremea va deveni calda pentru aceasta data, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 20 de grade, iar cele minime, in general, intre 5 si 15 grade. in vestul, nord-vestul si nordul.

Prognoza meteo, luni, 4 noiembrie. Vremea schimba foaia! Ce temperaturi se vor inregistra

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru azi, 4 noiembrie. Meteorologii anunta o schimbare drastica. Iata meximele de azi si anuntul ultim al specialistilor! Prognoza meteo pentru luni, 4 noiembrie Astazi, 4 noiembrie, meteorologii indica faptul ca vremea va continua sa se incalzeaza. Cerul va fi variabil, noros, iar .

Prognoza meteo: Caldura se intoarce. Cat cresc temperaturile si unde mai ploua

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, vineri, 1 noiembrie, dar se va mentine rece pentru aceasta data in special dimineata si noaptea. De sambata incep sa creasca temperaturile, fiind prognozate maxime de 17 grade, iar in regiunile vestice chiar peste cele normale.

Prognoza meteo pentru jumatatea lunii noiembrie. Anunt important de la ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat ceva neasteptat. Cum va fi prognoza pentru jumatatea lunii noiembrie? Iata maximele si pentru sfarsitul lui noiembrie, unde vom avea parte de o scadere brusca de temperaturi! Prognoza meteo pentru jumatatea lunii noiembrie Meteorologii anunta ca vom avea parte de vreme deosebit de calda pentru perioada .

Prognoza meteo pentru weekend. Ce temperaturi se vor inregistra in tara. Vreme extrem de rece

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), au emis prognoza meteo pentru prima zi a lunii noiembrie si vin cu vesti bune pentru romani. Vremea se amelioreaza treptat, in toata tara, incepand de astazi. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru 1 noiembrie. De azi, ploile se restrang si va mai ploua izolat doar in .

Scapam de frig! Un val de aer tropical va lovi Romania peste cateva ore. Prognoza meteo pana luni

Un val de aer tropical loveste Romania sambata, 2 noiembrie. Meteorologii au anuntat ca, in perioada urmatoare, temperaturile pot urca in termometre pana la 25 de grade. Severe Weather Europe.

Ancheta de la Ministerul Sanatatii, dupa ce o pacienta din Olt, cu arsuri grave, a trecut in doua saptamani prin trei spitale inainte de a fi operata

O femeie in varsta de 61 ani, care a suferit arsuri pe o mare parte din suprafata corpului, a fost operata la un spital din Iasi, la doua saptamani de la accidentul casnic.

Supravietuitor din Colectiv despre femeia cu arsuri grave plimbata doua saptamani intre spitale: Trebuia internata intr-un centru de arsi din strainatate din primul moment. Sorina Pintea minte de ingheata apele

Mihai Grecea, supravietuitor al incendiului din clubul Colectiv, afirma ca femeia in varsta de 61 de ani care a suferit arsuri grave pe aproape jumatate din corp si a fost operata abia dupa doua saptamani, dupa ce a fost plimbata intre spitale, trebuia internata intr-un centru de arsi din strainatate din primul moment. Mihai Grecea are si un mesaj pentru ministrul interimar al Sanatatii, Sorina Pintea: Cum puteti minti in halul acesta, doamna ministru?Femeie cu arsuri grave, din Olt, plimbata prin trei spitale si operata dupa doua saptamani, la Iasi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )