Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo, duminica, 29 decembrie. in ce zone sunt asteptate ninsori. ANM tocmai a facut anuntul

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, duminica, 29 decembrie. in ce zone sunt asteptate ninsori. ANM tocmai a facut anuntul

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru azi, 29 decembrie. Potrivit acestora vremea se raceste semnificativ iar ninsorile isi fac aparitia in mare parte a tarii. De asemenea, ANM a emis si un cod cod galben de ninsori. Iata care sunt zonele afectate. Prognoza meteo, duminica, 29 decembrie. in . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru 29 decembrie. Anuntul meteorologilor care ne da fiori! Se va intampla

Vremea va continua sa se raceasca usor. innorarile vor persista in jumatatea de est a teritoriului, unde precipitatiile, slabe si moderate cantitativ, se vor semnala pe arii relativ extinse, mai ales pe parcursul zilei.

Prognoza meteo, vineri, 27 decembrie. Se schimba vremea. Ploi in a treia zi de Craciun

Specialistii ANM au emis prognoza pentru vineri, 27 decembrie. A treia zi de Craciun vine cu ploi pe suprafete mici. in ce zone s-au semnalat precipitatii si ce temperaturi se vor inregistra? Prognoza meteo, vineri, 27 decembrie Suntem in a treia zi de Craciun si, cum nu avem parte de zapada mult dorita, avem in .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 decembrie. Avertisment de ultima ora! Mare atentie!

Vremea se va ameliora in privinta precipitatiilor, dar va fi mai rece decat in intervalul anterior pe timpul noptii, in majoritatea zonelor.

LOTO 649. Numerele extrase duminica 29 decembrie 2019. Anunt de ultima ora facut de Loterie

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 decembrie. Vesti teribile de la meteorologi

in jumatatea de nord a tarii cerul va fi mai mult noros, iar local si temporar se vor semnala precipitatii, sub forma de ninsoare la munte, predominant ninsori in centru, iar in rest vor fi mai ales ploi ziua, dar se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare spre seara si noaptea.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Berbecii au nevoie de o pauza emotionala, Leii sunt politicosi

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 29 DECEMBRIE 2019; dupa un intreg an plin de tranzite si de trei stationari retrograde, Mercur intra azi in ultima sa statie din care ne vegheaza intrarea in noul an si totodata noul deceniu : din zodia Capricorn.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 decembrie. Leii se angajeaza deplin, Scorpionii sunt protejati de ingeri

Iata pentru DUMINICA 29 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 29 decembrie. Berbecii au nevoie de liniste, Racii dau si primesc

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 29 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP DRAGOSTE 29 DECEMBRIE. Racii se intorc prea mult in trecut, Varsatorii trebuie sa mearga mai departe

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 29 DECEMBRIE 2019; iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa.

LOTO 649. Numerele extrase duminica 29 decembrie 2019. Anunt important facut de Loterie

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )