Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prognoza meteo: Dupa canicula, un val de aer rece loveste Romania. De cand se racoreste, unde fac furtunile prapad

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Dupa canicula, un val de aer rece loveste Romania. De cand se racoreste, unde fac furtunile prapad

Nu scapam de canicula pana saptamina viitoare cand un val de aer rece loveste Romania. Chiar si asa, temperaturile vor ramane ridicate, dar nu la nivelul celor din aceste zile, spun meteorologii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo ANM. Cod galben de canicula. Ce zone din tara sunt vizate

Specialistii de la Administratia Natioala de Meteorologie au emis o avertizare de cod galben de canicula, care va intra in vigoare duminica 11 august. Pana pe 13 august, meterorologii anunta ca vom avea parte de un val de caldura persistent si disconfort termic accentuat. Prognoza meteo in intervalul 11-13 august Specialistii ANM au emis .

Prognoza meteo ANM joi, 8 august. Clima uscata cuprinde Romania

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo pentru ziua de joi, 8 august. Care sunt maximele indicate de meteorologi si la ce trebuie sa ne asteptam pentru zilele ce urmeaza? Iata si prognoza pentru restul saptamanii! Vremea in Bucuresti Joi Maxima zilei de joi, 8 august, este de 34 .

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea pana pe 18 august. Unde face ravagii canicula, ce regiuni vor fi lovite de ploi

Vremea va fi intr-un proces de incalzire pana pe 8 august, cand se vor inregistra temperaturi in jur de 30 de grade Celsius, dar si averse, dupa care temperaturile vor scadea in urmatoarele doua zile pentru ca ulterior sa urce iar, conform prognozei pe doua saptamani 5-18 august), publicate de Administratia Nationala de MeteorologieANM). Probabilitatea aparitiei ploilor creste dupa data de 13 august.

Prognoza meteo: Romania, sufocata de canicula. Cat de cald se anunta, unde lovesc furtuni devastatoare si ploi

Caldura insuportabila in sud-estul tarii si furtuni in nord. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmptoarele zile. Vremea va fi calduroasa, caniculara la amiaza, local in Campia Romana si izolat in rest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )