Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prognoza meteo: Ce fenomene se anunta dupa valul de aer polar. in ce zone mai ninge, ce ne asteapta pana pe 20 aprilie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Ce fenomene se anunta dupa valul de aer polar. in ce zone mai ninge, ce ne asteapta pana pe 20 aprilie

Dupa valul de ninsori si aer polar, vremea se schimba radical. Meteorologii anunta temperaturi placute, cu maxime care vor atinge 17 grade vineri, 27 martie. in zonele de munte sunt asteptate in continuare precipitatii mixte si ninsori. De Paste sunt prognozate temperaturi normale datei din calendar. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cand scapam de aerul polar. Unde se incalzeste si in ce regiuni se intorc ploile

Dupa valul de aer polar si ninsori abundente, vremea se schimba radical. Astfel, incepand de joi, 26 martie, temperaturile vor urca in termometre, dar probabilitatea de precipitatii va ramane ridicata pana pe 5 aprilie. Conform potrivit prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in sudul tarii sunt asteptate maxime de 16-17 grade.

Prognoza meteo miercuri, 25 martie 2020. Unde ninge azi in Romania

Miercuri, prognoza meteo anunta ca astazi va ninge in nordul Olteniei, unde se vor mai depune 10-15 cm de zapada. in restul tarii, vremea se va mai ameliora ca aspect, iar temperaturile vor creste usor. Prognoza meteo miercuri, 25 martie 2020 Vantul va sufla cu putere la munte si in Baragan si slab pana la .

Prognoza meteo marti, 24 martie 2020. Frig si ninsori. Cand se schimba vremea

Marti, vom avea ninsori mai mult catre jumatatea sudica a tarii, desi in prima partea a zilei ele isi vor face aparitia si in nord. Cantitatile de apa se anunta insemnate indeosebi in nordul Olteniei, unde se va deoune un strat nou de zapada pana la 20-25 cm. Prognoza meteo marti, 24 martie 2020. Frig .

Prognoza meteo joi, 26 martie 2020. Cat cresc temperaturile

Dupa episoadele de iarna adevarata, din intrevalul 23-25 martie 2020, iata ca vremea incepe sa se incalzeasca usor, dar vantul continua sa sufle cu putere mai ales in zonele de munte. Prognoza meteo joi, 26 martie 2020. Cat cresc temperaturile Ninsorile vor mai fi prezente doar pe alocuri, la altitudini mari, in rest pot aparea .

Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie. ANM, prognoza meteo pentru toata tara

Zilele acestea am avut parte de ninsori si temperaturi scazute. Dar cu cat ne apropiem mai repede de luna aprilie, temperaturile vor urca. Cum va fi vremea pana pe 1 aprilie? Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie ANM a publicat prognoza meteo pana pe data de 5 aprilie. Vremea se .

Prognoza meteo: Vremea se raceste brusc in Romania. Aproape toata tara, cuprinsa de lapovita si ninsoare

Aproape toata Romania va fi cuprinsa luni de lapovita si ninsoare, dupa ce temperaturile au scazut brusc, incepand de duminica seara. Desi asistam la manifestari de iarna, in plina primavara.

Vremea incepe sa se incalzeasca usor. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea va incepe sa se incalzeasca usor de zilele viitoare, astfel ca joi temperaturile vor ajunge la 16 grade in tara, dar vantul va mai continua sa bata. Vineri, vremea va fi si mai calda, potrivit prognozei meteo emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2901 seconds )