Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prognoza meteo: Fenomenele extreme fac prapad in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Fenomenele extreme fac prapad in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Meteorologii anunta vreme calda in urmatoarele doua saptamani, dar si episoade cu fenomene extreme. Instabilitatea atmosferica se va accentua dupa data de 22 iulie, cat si spre finele acestei luni, arata estimarile Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), valabile pentru intervalul 20 iulie - 2 august, publicate luni. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Vremea extrema face ravagii in Romania. Ce se anunta, unde lovesc furtuni violente

Vremea va fi instabila duminica, 19 iulie, in vestul si nordul tarii, in timp ce in sud temperaturile urca pana la 33 de grade. De luni, se racoreste in toate regiunile, maximele nu vor mai depasi 28 de grade in Lunca Dunarii, iar vijeliile si ploile se extind.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie 2020. Vreme instabila

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza. Care sunt maximele de azi si cum va fi pe parcursul zilei de luni, 20 iulie, pe tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie Specialistii de la ANM au emis o noua prognoza pentru luni, 20 iulie. Meteorologii indica ploi, .

Prognoza meteo, weekendul 18-19 iulie 2020. Cum va fi vremea in weekend

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat prognoza meteo pentru weekendul 18-19 iulie 2020. Potrivit prognozei ANM, vremea se mentine calda sambata si duminica, dar vor aparea si precipitatii si descarcari electrice. Prognoza meteo pentru weekendul 18-19 iulie 2020. Unde va ploua Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au prognozat pentru weekendul 18-19 iulie 2020 vreme .

Vremea le da romanilor planurile de vacanta peste cap! Prognoza meteo ingrijoratoare pentru urmatoarele patru saptamani

Desi ANM estima o vreme calda, in general, pentru urmatoarele patru saptamani, acum aflam ca planurile noastre de concediu ar putea fi date peste cap de schimbarile bruste de vreme. Vremea le da romanilor planurile de vacanta peste cap Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru umratoarele patru saptamani o prognoza care da peste cap .

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Unde fac furtunile prapad

In Romania, vremea va continua sa se incalzeasca usor, devenind calduroasa in orele amiezii pe arii restranse in regiunile sudice, insa de vineri seara revin vijeliile.

Prognoza meteo: Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM, n. r. ) a emis, vineri, mai multe alerte Cod portocaliu si galben care anunta furtuni in mare parte a tarii. Astfel ca, de vineri seara, sase judete intra sub.

Vremea se schimba drastic! Prognoza METEO 17 iulie 2020

Administratia Nationala de Meteorologie anunta instabilitate atmosferica in perioada imediat urmatoare, caracterizata prin ploi, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Prognoza meteo, azi, 20 iulie 2020. Vom avea parte de ploi cu caracter torential in mare parte din tara

Luni, 20 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila, fiind semnalate ploi cu caracter torential in mare parte din tara.

Prognoza meteo, azi, 19 iulie 2020. Vremea va fi instabila

Duminica, 19 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila. Sunt asteptate ploi in majoritatea regiunilor tarii. Temperaturile.

Prognoza meteo weekendul 17-19 iulie 2020. Sunt asteptate averse insotite de descarcari electrice

Prgonoza meteo pentru weekendul 17-19 iulie 2020 aduce, in unele zone ale tarii, temperaturi scazute fata de cele normale pentru aceasta perioada. Potrivit meteorologilor de la Administratia Nationala de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )