Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo: furtunile si ploile torentiale pun stapanire pe Romania. Cat de rau se anunta, cand loveste ciclonul

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: furtunile si ploile torentiale pun stapanire pe Romania. Cat de rau se anunta, cand loveste ciclonul

Variatii termice si instabilitatea atmosferica in toate regiunile. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele doua saptamani care spun ca un ciclon va aduce vreme rea in Romania. Pana pe 20 mai, vremea capricioasa ne va da batai de cap. Specialistii spun ca nu sunt excluse nici ploile torentiale. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo. Avertisment ANM de ploi torentiale, descarcari electrice si temperaturi in scadere

Ploile si furtunile vor continua si zilele urmatoare. Meteorologii anunta ca vremea se va raci, iar precipitatiile vor cuprinde mai multe zone ale tarii. Si in.

Vreme capricioasa. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

in jumatatea de est a tarii si in zonele montane, cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar valorile de temperatura se vor situa in jurul celor normale pentru prima.

Scadere DRASTICA a temperaturilor in toata tara: Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani

ANM a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Meteorologii anunta si furtuni cu descarcari electrice pentru perioada 7-20 mai. Iata situatia pe regiuni: Banat In primele zile se.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Prognoza meteo pentru joi. Vremea va fi normala termic in regiunile sudice, local chiar racoroasa, dar se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data in restul teritoriului. Cerul va fi.

Prognoza meteo. Vremea se raceste usor. Sunt asteptate ploi si vijeli

Prognoza meteo. Vremea se racoreste usor, insa ramane in continuare calda pentru aceasta perioada. Cu toate acestea, in jumatatea sud-vestica a tarii, sunt asteptate ploi de vara, cu vijelii si.

Prognoza meteo pentru saptamana viitoare: Ne asteapta vreme instabila, cu ploi si vijelii

Prognoza meteo. Meteorologii anunta o saptamana capricioasa, in care vor fi ploi de vara in fiecare zi, cu intensificari ale vantului. Vremea se va mentine insa calda, cu temperaturi de pana la 28 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3217 seconds )