Libnet.ro
UNICEF

22:45

Prognoza meteo: Ianuarie cald, cu multe ploi

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo: Ianuarie cald, cu multe ploi

Temperaturile se vor mentine in general peste mediile normale ale perioadei in urmatoarele patru saptamani. Totodata, regimul pluviometric va fi excedentar in toata tara, conform estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie, citate de Agerpres. continuă pe Hotnews

Meteo ianuarie 2021. Surpriza in termometre. Temperaturile isi fac de cap iarna aceasta

Meteo ianuarie 2021. Meteorologii au anuntat surpriza in termometre. Cum isi fac temperaturile de cap iarna aceasta, vedeti in articolul de mai jos. Prognoza meteo ANM pentru luna ianuarie 2021. Meteorologii anunta o luna plina de precipitatii Meteo ianuarie 2021. Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat surpriza in termometre in toata luna ce abia .

Prognoza meteo: Revelion cu vreme neobisnuita. Unde fac ploile ravagii si cand se intoarce iarna

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta vreme deosebit de calda pana pe 8 ianuarie, dar si ploi puternice in majoritatea regiunilor. Dupa aceasta data, iarna se instaleaza in forta.

Prognoza meteo: Vreme deosebit de calda in noptea de Revelion, cat va ploua

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului la cumpana dintre ani, maximele ajungand la 16 grade, iar in Capitala sunt asteptate ploi in seara de Revelion, arata prognoza meteo, transmisa de Administratia Nationala de Meteorologie la solicitarea AGERPRES.

Prognoza meteo ianuarie 2021. Vreme atipica pentru prima luna din an

Prima luna din anul 2021 va fi una calda, cu temperaturi in general peste mediile normale ale perioadei in urmatoarele patru saptamani.

Prognoza meteo pentru luna ianuarie. Unde va fi deosebit de cald pentru aceasta perioada si unde va ploua

Meteorologii anunta pentru luna ianuarie temperaturi peste cele normale in aceasta perioada si precipitatii excedentare in anumite zone.

Prognoza meteo, azi, 29 decembrie 2020. Temperaturi neobisnuit de mari pentru aceasta perioada a anului

Marti, 29 decembrie 2020, temperaturile vor continua sa creasca si vor fi mai ridicate decat normalul perioadei. Maximele vor fi cuprinse intre 7 grade Celsius, in depresiuni, si 17 grade, in Lunca Dunarii si.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in prima zi a anului. Cand se intoarce iarna

Ultima zi din an aduce vreme deosebit de calda, iar pentru data de 1 ianuarie, desi valorile scad, tot temperaturi ridicate se vor inregistra. in nordul tarii, noul an aduce lapovita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )