Libnet.ro
UNICEF

19:45

Prognoza meteo. Iarna isi intra in drepturi. Urmeaza minime si de -15 grade

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Iarna isi intra in drepturi. Urmeaza minime si de -15 grade

Noptile vor fi din ce in ce mai friguroase. Daca in noaptea de luni spre marti temperaturile minime vor fi cuprinse intre -10 si 3 grade, in noptile de joi spre vineri, vineri spre sambata, minimele pot. continuă pe Antena3

ALERTA METEO: Cum va fi vremea in perioada urmatoare. Iarna isi intra in drepturi

Meteorogii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) avertizeaza ca iarna isi intra in drepturi, iar frigul patrunzator ne va da batai de cap. Sambata, vremea va fi mai rece decat normalul.

Prognoza meteo: Cat de frig se face si unde lovesc ninsori puternice. Cum va fi vremea pana pe 12 decembrie

Iarna isi intra in drepturi, iar frigul patrunzator ne va da batai de cap. Sambata, vremea va fi mai rece decat normalul perioadei. Cerul va fi mai mult noros si local vor fi precipitatii slabe in zona de munte, in regiunile estice si pe arii restranse in cele centrale. La munte va ninge, iar in rest acestea vor fi mixte. Maximele nu vor depasi 6-7 grade.

Prognoza meteo: Iarna face ravagii. Unde lovesc ninsorile, cand se anunta primul viscol si cum va fi vremea in decembrie

Vremea continua sa fie tot mai rece, cu ninsori extinse in aproape toata tara. Nici saptamana viitoare nu scapam de temperaturile de iarna, iar in decembrie, anunta meteorologii, Romania ar putea fi lovita de primul viscol din aceasta iarna.

Cand incepe sa ninga in Bucuresti. Prognoza meteo pentru sfarsitul de sptamana

Vremea se va raci considerabil in acest sfarsit de saptamana, cu maxime de 2-3 grade Celsius si minime de -2 grade Celsius. Sambata, sansele sa fulguiasca sunt mari iar duminica va ninge.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )