Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prognoza meteo: Iarna pune stapanire pe Romania. Trei zile de ger cumplit, ninsori si vant puternic

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Iarna pune stapanire pe Romania. Trei zile de ger cumplit, ninsori si vant puternic

Iarna loveste Romania! Ninsori, ger si vant puternic. Aceasta este prognoza meteorologilor petnru urmatoarele doua zile. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o alerta de ninsori si vreme rece, ce vizeaza majoritatea regiunilor. continuă pe Adevărul

Vremea in weekend: Iarna pune stapanire pe Romania. Trei zile de ger cumplit, ninsori si vant puternic

Iarna loveste Romania! Ninsori, ger si vant puternic. Aceasta este prognoza meteorologilor petnru urmatoarele doua zile. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o alerta de ninsori si vreme rece, ce vizeaza majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo: Vine vreme de cosmar. Cand se dezlantuie iarna, unde se anunta ninsori si ger, in ce regiuni va fi prapad

Iarna se dezlantuie la sfarsitul saptamanii. Dupa zile cu temperaturi si de 18 grade, vremea se schimba radical. Un val de aer polar venit dinspre Rusia va pune stapanire pe Romania. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) vom avea parte de adevarate socuri termice, cu temperaturi care vor scadea cu pana la 20 de grade.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea joi, 21 februarie

Vremea de iarna se intoarce. Un val de aer polar pune stapanire pe Romania si aduce temperaturi deosebit de scazute, dar si ploi si ninsori la munte.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Bucuresti.Vreme deosebit de rece,lapovita si ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat, joi prognoza meteo pentru Bucuresti. Vineri, vremea se va raci si va deveni vantoasa. Temporar se vor semnala precipitatii.

Prognoza sumbra pentru justitia din Romania: ce a spus Toni Neacsu, avocatul Bombonicai

Toni Neacsu este un personaj destul de controversat in politica din Romania, iar noile afirmatii despre modificarile aduse legilor justitiei iti vor ridica si mai multe intrebari despre avocatul condamnat definitiv. Toni Neacsu a ajuns in lumina reflectoarelor din pozitia de avocat al Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Liviu Dragnea. Neacsu a aparat-o in [] .

Parchetul de la Arges anunta ca-si suspenda activitatea pentru trei zile

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arges au decis, vineri, in cadrul Adunarii Generale, sa suspende activitatea institutiei timp de trei zile, asigurand doar participarea la cauzele urgente, scrie.

Prognoza meteo: Un val de aer polar ingheata Romania. Cat de frig va fi, unde lovesc ninsorile si cand vine primavara

Un val de aer polar aduce temperaturi de iarna, aproapiate de pragul de inghet, ploi si ninsori in Romania. Vremea se schimba radical in urmatoarele zile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), pana pe 3 maetie vom avea partea de o vreme capricioasa.

IARNA pune din nou stapanire pe tara! Drumuri BLOCATE, autoritati luate prin surprindere DIN NOU (VIDEO)

S-a intors iarna! Ninge abundent in Pasul Oituz, judetul Covasna. Traficul a fost blocat in zona din cauza soferilor luati pe nepregatite de revenirea iernii. Si autoritatile au fost luate prin.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea sambata, 23 februarie

Episodul de iarna severa, anuntat de meteorologi, cuprinde toata tara. Conform Administratiei Nationa de MeteorologieANM), vremea va deveni mai rece decat in mod normal la aceasta data, local geroasa dimineata si noaptea mai ales in nordul si in centrul tarii.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea vineri, 22 februarie

In urmatoarele zile, se vor produce schimbari totale ale vremii. Apar si precipitatii, dar si intensificari ale vantului. Precipitatiile din regiunile de nord-vest si se vor extinde treptat, iar pana vineri seara vor cuprinde toata tara. La inceput vor fi ploi, precipitatii mixte, apoi ninsori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )