Libnet.ro
UNICEF

17:00

Prognoza meteo luni 3 septembrie: Un ciclon se indreapta spre Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prognoza meteo luni 3 septembrie: Un ciclon se indreapta spre Romania

De luni, 3 septembrie, se intorc furtunile in partea de vest a tarii, iar pana marti seara, vor fi inclusiv caderi de grindina. Meteorologii nu exclud asemenea fenomene si pentru restul tarii, dar intr-o masura mult mai mica. continuă pe Wall-Street Ro

ALERTA METEO! Un CICLON se indreapta spre Romania. Vezi ZONELE VIZATE...

In partea de vest a tarii se intorc furtunile de luni, iar pana marti seara, vor fi inclusiv caderi de grindina. Mai mult, meteorologii nu exclud asemenea fenomene si pentru restul tarii, dar intr-o.

Prognoza meteo anunta canicula in zilele urmatoare. Cand se strica vremea

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local caniculara in Campia Romana si in Campia de Vest. Indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si izolat va depasi usor.

Prognoza meteo vineri 31 august: Vremea va fi frumoasa in continuare

Atat vineri cat si in weekend vremea va continua sa fie frumoasa si deosebit de calda in jumatatea estica. In cea vestica vor exista local conditii de ploaie, insotite de descarcari electrice. Vezi mai jos prognoza meteo pe regiuni.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Temperaturile, n usoara scadere ncepnd de miercuri; intervale cu ploi si averse la nivelul ntregii tari

Vremea va fi calda in primele doua zile din aceasta saptamana cu temperaturi care vor urca pana la 32 de grade Celsius in unele zone ale tarii, apoi valorile termice vor inregistra o usoara scadere, iar sansele de ploaie vor creste la nivelul intregii tari in intervalul 3-6 septembrie si in cursul saptamanii viitoare, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pana pe 16 septembrie 2018, noteaza Agerpres.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )