Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo. Ninsori, intensificari ale vantului si polei, pana miercuri la pranz. Care sunt zonele vizate

B1 B1,
Prognoza meteo. Ninsori, intensificari ale vantului si polei, pana miercuri la pranz. Care sunt zonele vizate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au anuntat ca, pana miercuri la ora 12, se vor semnala ninsori moderate cantitativ, in special in zonele intracarpatice, in Muntii Apuseni si. continuă pe B1

Informare meteo: Ninsori, intensificari ale vantului si polei, pana miercuri la pranz

ANM a emis o informare meteo de ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului si polei, valabila in mai multe zone din tara pana miercuri, ora 12.

Ninsori, intensificari ale vantului si polei la munte, pana miercuri la pranz

Meteorologii anunta ca, pana miercuri la pranz, se vor semnala ninsori moderate cantitativ, in special in zonele intracarpatice, in Muntii Apuseni si Carpatii Orientali, dar si intensificari ale vantului. in vestul tarii, precipitatiile vor fi mixte si pe zone restranse se va forma polei. Vremea ramane deosebit de rece, iar miercuri dimineata va mai fi ger pe arii restranse in Moldova, in estul Transilvaniei si in Muntenia.

Prognoza meteo. Cod galben de rafale in zonele de munte ale judetelor Caras-Severin si Hunedoara

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de rafale in zonele de munte ale judetelor Caras-Severin si Hunedoara, valabil pana la ora 14. Mai exact, sa altitudini de.

Prognoza meteo: Ce se anunta dupa gerul naprasnic. Unde se incalzeste si cand lovesc ninsorile

Valul de aer polar va persista pana la jumatatea acestei saptamani, iar gerul persistent ne va da batai de cap. Luni si marti, spun meteorologii, e posibil sa se inregistreze cele mai scazute valori termice. De miercuri, vremea se incalzeste.

Prognoza meteo: Valul de aer polar ingheata Romania. Cand scapam de ger

Romania ingheata la temperaturi de minus 20 de grade! Valul de aer rece pune stapanire pe toate regiunile pana miercuri, 20 ianuarie. De duminica, revin si ninsorile in partea de nord-est.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )