Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prognoza meteo: ninsorile lovesc Romania. Cat tine vremea rea, care sunt cele mai afectate regiuni

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: ninsorile lovesc Romania. Cat tine vremea rea, care sunt cele mai afectate regiuni

Vremea rea cuprinde toata tara in urmatoarele ore. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o informare de ninsori la munte si intensificari ale vantului in regiunile sud-estice, valabila duminica, 17 decembrie, de ora 05. 00 si pana seara la ora 20. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: seceta arde Romania in vara anului 2018. Ce regiuni sunt in pericol, cat si unde va ploua si ce fenomene extreme se anunta

Desi suntem in plina iarna, specialistii fac prognoze pentru vara viitoare. Se anunta caldura torida si seceta prelungita, ceea ce ar trebui sa-i determine pe agricultori sa-si adapteze tehnologiile, folosind hibrizi sau soiuri care sa reziste la vremea extrema.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Cum va fi vremea in weekend

Vineri. Vremea se va incalzi, devenind deosebit de calda pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi noros si va ploua in vest si nord-vest, iar local, mai ales in p.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Prognoza tara Vineri 15 decembrie) Vremea se va incalzi, devenind deosebit de calda pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi noros si.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Joi 14 decembrie) Desi valorile termice vor fi in scadere, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )