Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza meteo pana luni. Ce ne asteapta

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pana luni. Ce ne asteapta

Vremea va fi deosebit de rece in toate regiunile, chiar geroasa dimineata in nord, nord-est si centru si izolat in sud. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile extracarpatice unde trecator vor fi. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie. De cand vine gerul

Ger si viscol extrem saptamana viitoare. Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie. Vremea saptamana viitoare va avea episoade de ger, ninsori abundente si viscol. Meteorologii anunta temperaturi minime.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Bucuresti

Meteorologii prognozeaza pentru Bucuresti o vreme deosebit de rece in urmatoarele trei zile, insa sansele de ninsoare vor fi mai reduse. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Vremea devine din ce n ce mai rece; sansele de precipitatii cresc pe final de noiembrie si dupa 3 decembrie

Vremea va deveni din ce in ce mai rece la nivelul intregii tari, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste in special in ultimele zile din luna noiembrie, precum si dupa data de 3 decembrie, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) valabila in intervalul 26 noiembrie - 9 decembrie 2018, publicata luni si citata de Agerpres.

Prognoza meteo: Gerul cumplit loveste Romania. in ce regiuni se anunta prapad si cand incep ninsorile abundente

Lapovita, ninsoare si polei. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele zile. Nici in decembrie nu se anunta mai bine: precpitatii excedentare in toata tara. Luni, 26 noiembrie, vremea va deveni in general inchisa si temporar va ploua in vestul, centrul si nordul tarii si local in rest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 28 noiembrie. Ninsori si viscol in 17 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de ninsori si viscol pentru Capitala si alte 17 judete din sudul si sud-estul tarii. Totodata, in nordul, nord-estul si.

Prognoza meteo: Vremea se strica si mai rau. Cand loveste primul viscol de amploare, in ce regiuni va fi prapad

Sud-estul Romaniei a fost lovit de un episod de iarna severa, iar vremea se anunta tot mai rea. Miercuri, frigul se instaleaza astfel ca temperaturile maxime vor deveni preponderent negative in nord-est, est si sud-est. Maximele vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, iar minimele, in general, intre -12 si -3 grade.

METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Unde va ninge, dar si care vor fi temperaturile in intervalul 26 noiembrie 9 decembrie

Meteorologii anunta vreme inchisa si rece pentru urmatoarea perioada. Vezi mai jos PROGNOZA METEO pentru intervalul 26 noiembrie 9 decembrie. BANAT Vremea se va raci treptat, dar accentuat, astfel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )