Libnet.ro
UNICEF

12:45

Prognoza meteo pana la sfarsitul saptamanii: Temperaturi in scadere si ploi abundente in toata tara

B1 B1,
Prognoza meteo pana la sfarsitul saptamanii: Temperaturi in scadere si ploi abundente in toata tara

Primele zile alelunii octombrie au adus vreme mai calda decat cele de lasfarsitul lui septembrie, insa temperaturi incep sa scada din nou, iar ploile isi fac prezenta in aproape toata tara. continuă pe B1

Prognoza meteo: Un val de frig si ploi ajunge in Romania. Cat scad temperaturile, unde se anunta ninsori

Dupa temperaturi neobisnuit de ridicate pentru luna octombrie, vremea se schimba radical. Se raceste accentuat si apar ploile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), temperaturile scad si cu 10 grade Celsius. La munte se anunta lapovita si ninsori la altitudini mari.

Prognoza meteo: Frigul loveste Romania. Cand se schimba vremea, unde va ploua

Si luni, 5 octombrie, ne mai bucuram de vreme deosebit de calda, pentru ca de marti vremea se schimba. Meteorologii anunta temperaturi in scadere si va ploua in cea mai mare parte a teritoriului.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 5 - 11 octombrie 2020

Vremea instabila in cea mai mare parte a Romaniei. Valorile din termometre variaza de la maxime termice aproape de cele resimtite vara, in timpul zilei, pana la temperaturi de iarna resimtite in timpul.

Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 octombrie. Vremea se schimba radical

Temperaturile sunt in scadere pana joi, 8 octombrie, de la medii de 26 27 de grade, pana la 17 grade, iar de saptamana viitoare valorile maxime cresc din nou, anunta meteorologii.

Prognoza meteo: Cod galben de vant in 5 judete

Meteorologii auemis, duminica, un cod galben de vant puternic, valabilin cinci judete, in orele urmatoare. in judetul Suceava, este anuntata si ceata pana la ora 10. Pana la ora.

Prognoza meteo. Atentionare nowcasting de cod galben de ceata in mai multe regiuni ale tarii

Meteorologii Adniminstratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, miercuri, atentionari nowcasting de cod galben de ceata in mai multe regiuni ale tarii, valabile pana la 9:30. Astfel, in judetul.

Vremea se va raci in toata tara in urmatoarele zile Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se va raci in toata tara, astfel ca pana in 9 octombrie se va ajunge de la medii de 26 - 27 de grade, la 16-17 grade, insa saptamana viitoare se va incalzi din nou, potrivit meteorologilor. La munte, dupa 13 octombrie sunt posibile ninsori la altitudini mari.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )