Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prognoza meteo pentru 20 august 2020. Cod Galben si instabilitate atmosferica maine.

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru 20 august 2020. Cod Galben si instabilitate atmosferica maine.

Pentru sfarsitul zilei de 19 august si inceputul zilei de 20 august, ANM a emis in aceasta dupa-masa dou atentionari de Cod Portocaliu si Cod Galben, primul valabil pana maine dimineata la ora 10:00, iar al doilea valabil pana maine seara la ora 21:00. Prognoza meteo pentru 20 august 2020 Asa cum va spuneam, ANM . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 19 august 2020. Vremea se va raci fata de ziua precedenta

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 19 august 2020. Potrivit acestora, in vestul, sud-vestul, nordul, centrul tarii si in zona de munte,.

Prognoza meteo, azi, 18 august 2020. Va ploua in jumatatea de vest a Romaniei

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru marti, 18 august 2020. Potrivit acestora, in jumatatea de vest a Romaniei, precum si in zonele montane si.

Horoscop joi, 20 august 2020. Doua zodii isi schimba total viata

Mercur intra in Fecioara in urma Lunii si ai o zi foarte productiva inaintea ta. Fecioara este gata sa coboare si sa remedieze lucrurile, sa rezolve lucrurile. Pe masura ce Luna calatoreste prin acel semn meticulos, incurajat de recenta sa intalnire cu Soarele Leu, toata lumea se bucura de ajutor. Horoscop joi, 20 august 2020 .

Temperaturile scad drastic! Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca temperaturile vor scadea semnificativ, de la 30 de grade la 24 de grade, pentru urmatoarele doua saptamani. Dupa 20 august, vremea redevine calda. De asemenea, meteorologii anunta ca in intervalul 18-20 august este probabilitate mare de ploi.

Anuntul meteorologilor la care nimeni nu se astepta. Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, saptamana 17-24 august va fi una rece, cu temperaturi scazute, apoi temperaturile vor urca peste medie in perioada 24 august - 7 septembrie. Ploile vor fi abundente in nord-vestul tarii.

METEO. Prognoza meteo in zilele urmatoare. Surprize de la meteorologi!

Pe parcursul zilei de joi,20 august 2020, indeosebi in nordul, centrul si estul tarii, la deal si la munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuatace se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurtadurataale vantului si posibil grindina.

Alerta de la METEO! Cod galben si portocaliu de instabilitate atmosferica

Meteorologii ANM au emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata incepand de astazi, 18 august, ora 18:00, pana miercuri, 19 august 2020, la ora 13:00.

Prapad in Romania. Avertizari meteo de cod galben si cod portocaliu

Meteoologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au lansat avertizari de tip Cod Portocaliu si Galben pentru urmatoarea perioada. Avertizarile vor aduce prapad in tara noastra, vor fi ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice, vijelii, precum si caderi de grindina. Prapad in tara noastra. Avertizari meteo de cod galben si cod portocaliu in urmatoarele ore Meteorologii ANM .

ANM a emis un nou cod galben de ploi torentiale si grindina. Zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila pe tot parcursul aceste zile, pana la ora 23.

Vremea se raceste brusc in Capitala. Cum arata prognoza meteo speciala pentru Bucuresti

Vreme instabila miercuri si joi in Capitala, cu ploi torentiale si temperaturi scazute, se arata intr-o prognoza meteo speciala, emisa miercuri dimineata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )