Libnet.ro
UNICEF

21:45

Prognoza meteo pentru Bucuresti in urmatoarele zile: Racire accentuata a vremii, ploi, ninsori si polei

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru Bucuresti in urmatoarele zile: Racire accentuata a vremii, ploi, ninsori si polei

Vremea se va raci accentuat in Capitala in urmatoarele zile, si vor fi ploi, ninsori si precipitatii mixte ce vor duce la depunerea de polei, potrivit prognozei speciale a ANM pentru Bucuresti. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru patru saptamani: Temperaturi ridicate in prima parte a intervalului urmate de schimbari bruste ale vremii. Cand vin ninsorile

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Luna ianuarie vine cu temperaturi ridicate fata de normalul perioadei, valorile maxime fiind incadrate intre 9 si 10 grade Celsius in.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vremea se va raci de la 10 grade la 3

Meteorologii au emis, joi, o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila pana sambata la ora 10. in prima parte a prognozei, vremea se mentine calda, cu rafale de vant ce pot atinge 40 de kilometri la ora, dupa care se raceste.

Prognoza meteo, azi, 08 ianuarie 2021. Vremea se va raci

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 08 ianuarie 2021. Potrivit acestora vremea se va raci fata de ziua precedenta. Prognoza meteo in principalele.

Prognoza meteo, azi, 07 ianuarie 2021. Vremea se va mentine calda

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 07 ianuarie 2021. Potrivit acestora vremea se va mentine calda pentru prima decada a lunii ianuarie. Prognoza meteo.

Ministerul Mediului, anunt legat de prognoza METEO pentru perioada urmatoare! O masa de aer rece va ajunge in Romania

Ministerul Mediului a transmis, marti seara, estimari meteorologice si hidrologice pentru perioada urmatoare, incepand cu ziua de miercuri, precizand ca, pana in 12 ianuarie, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, chiar si in zonele joase.

in urmatoarele zile vor ajunge in Romania primele doze din vaccinul contra Covid al Moderna Este exclus sa fie combinat cu cel al Pfizer - secretar de stat

In urmatoarele zile vor ajunge si in Romania primele transe de vaccin impotriva COVID-19 produs de compania Moderna, proaspat aprobat la nivelul UE, a declarat la B1 TV Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Acesta a spus ca alegerea intre cele doua tipuri de vaccin pentru imunizarea populatiei va ramane la latitudinea medicilor.

Prognoza meteo: Romania, intre doua anotimpuri. Unde loveste viscolul, in ce regiuni fac ravagii ploile

Pana pe 17 ianuarie, iarna adevarata va fi doar la munte, in timp ce in celelalte regiuni se vor semnal temperaturi ridicate si ploi. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta ninsori si viscol la munte, dar vreme calda in restul tarii in urmatoarele doua saptamani.

Prognoza METEO speciala pentru Bucuresti. Meteorologii anunta ninsori in Capitala

Meteorologii au emis, vineri, o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila pana marti dimineata. Vremea va fi inchisa si se va raci accentuat, iar de sambata va ninge.

Florin Busuioc a dat vestea proasta pentru bucuresteni. Mare atentie: ce ne asteapta de maine incolo

Prognoza meteo pentru Capitala nu arata deloc bine. Florin Busuioc a dat vestea proasta pentru bucuresteni. Iata ce ne asteapta de maine incolo din punct de vedere meteorologic. Prognoza meteo pentru Bucuresti Invitat in cadrul emisiunii La Maruta pentru a vorbi despre cum va fi vremea in acest weekend, Florin Busuioc a dat vestea proasta .

Noi episoade de lapovita si ninsoare! Prognoza METEO 6-12 ianuarie 2021

Ministerul Mediului a publicat estimarile meteorologice si hidrologice pentru perioada urmatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )