Libnet.ro
UNICEF

07:45

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Vremea se incalzeste, maximele ajung la 12 grade

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru Bucuresti: Vremea se incalzeste, maximele ajung la 12 grade

Vremea se incalzeste in Capitala, iar maximele vor ajunge luni la 10-12 grade Celsius, potrivit prognozei speciale pentru Bucuresti emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Hotnews

Prognoza meteo, azi, 07 februarie 2021. Vantul va sufla slab si moderat

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 07 februarie 2021. Potrivit acestora, vantul va sufla slab si moderat. Prognoza meteo in principalele zone din.

Prognoza meteo, vineri, 5 februarie 2021. ANM anunta vreme deosebit de calda. Ce temperaturi se vor inregistra

Pentru vineri, 5 februarie, se anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor ajunge pana la 16 grade Celsius in unele regiuni. Ce vreme se anunta vineri, 5 februarie 2021 Vremea se va mentine foarte calda pentru aceasta perioada a anului. Astfel ca, in unele regiuni termometrele vor indica pana la 16 grade .

Prognoza meteo, azi, 6 februarie 2021. Vreme deosebit de calda in sud-vestul tarii. Temperaturi negative in nord si nord-vest

Sambata, vremea va fi in continuare calda in aproape toata tara, exceptand nord-estul teritoriului, unde temperaturile vor deveni negative chiar si in timpul zilei. Explicatia meteorologica pentru aceste.

Prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Iata cum va fi vremea de Martisor!

In Romania temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale in luna februarie, iar luna martie vine cu valori usor peste cele specifice pentru aceasta perioada.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata si precipitatii mixte in mai multe judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru duminica dimineata, trei coduri galbene pentru mai multe judete ale tarii. Astfel, pana la ora 9, in judetele Bacau, Galati,.

Prognoza meteo. Cod galben de vant si ceata in mai multe judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru sambata dimineata, doua coduri galbene pentru mai multe judete ale tarii. Mai exact, pana la ora 9, in judetele Constanta.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in 17 judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de ceata pentru 17 judete ale tarii. Astfel, pana la ora 8, in judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )