Libnet.ro
UNICEF

09:00

Prognoza meteo pentru duminica, 30 iunie. Vremea se va incalzi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru duminica, 30 iunie. Vremea se va incalzi

Duminica, 30 iunie, vremea se va incalzi si va deveni calduroasa indeosebi in regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si spre seara in regiunile estice, sud-estice. continuă pe Antena3

Vremea va deveni calduroasa, local caniculara. Vezi prognoza meteo

Prognoza meteo pentru duminica, 30 iunie Vremea se va incalzi, devenind calduroasa in regiunile vestice si pe arii restranse in cele sud-vestice. Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul si sud-e.

Prognoza meteo pentru joi, 27 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Joi, 27 iunie, vremea va deveni local caniculara in zonele de campie si de podis, iar disconfortul termic se va mentine accentuat in orele pranzului. Cerul va fi variabil, cu innorari.

Prognoza meteo pentru sambata, 29 iunie. Veste neasteptata de la meteorologi

Sambata, 29 iunie, vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si seara in est, sud-est si la munte, dar numai izolat vor fi ploi de scurta.

Prognoza meteo pentru vineri, 28 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Vineri, 28 iunie,valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, astfel ca se vor situa, in general, in jurul celor caracteristice acestei perioade, usor mai scazute in.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 30 iunie. Gemenii trebuie sa se canalizeze pe sanatate, Berbecii sa se protejeze pe sine

Iata pentru DUMINICA 30 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

Prognoza meteo pentru weekend. Cum se schimba vremea in intreaga tara

Dupa o perioada de canicula, vremea se schimba radical in weekend. Temperaturile sufera modificari majore, atat in Bucuresti, cat si la mare si la munte. Vremea va fi racoroasa fata de zilele precedente, iar maximele se vor situa intre 25 si 27 de grade Celsius in prima parte a zilei, in timp ce pe parcursul .

Prognoza meteo pentru luna iulie. Meteorologii anunta temperaturi si mai mari

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca luna iulie 2019 va fi marcata de temperaturi mai mari decat in iunie, iar gradul de instabilitate atmosfera va fi mai redus in aproape toata tara. Potrivit datelor obtinute de meteorologi, este posibila o incalzire a vremii cu 13 grade Celsius. Prognoza meteo pentru luna iulie 2019 in .

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase duminica, 30 iunie 2019 LIVE

Loteria Romana organizeaza noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, duminica, 30 iunie 2019, de la ora 18:15. S-au pus in joc premii in valoare totala de peste 3,7 milioane de euro, dupa ce la la tragerea Loto de joi, 27 iunie, Loteria Romana a acordat 16. 180 de castiguriin .

Rezultate Loto 649 de duminica, 30 iunie. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 30 iunie, au loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 27 iunie, Loteria Romana a acordat 16. 180 de castiguri in valoare totala de 708. 657,17 lei.

Prognoza meteo ANM, vineri, 28 iunie. Temperaturile scad!

Meteorologii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au emis prognoza pentru ziua de vineri, 28 iunie. Specialistii au anuntat ca valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, asa incat vremea va deveni normala din punct de vedere termic. Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 28 iunie Vineri, gradele din termometre incep .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )