Libnet.ro
UNICEF

13:45

Prognoza meteo pentru februarie: Vreme in general mai calda decat de obicei in aceasta perioada a anului

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru februarie: Vreme in general mai calda decat de obicei in aceasta perioada a anului

Pana la jumatatea lunii februarie temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale, apoi devin obisnuite pentru aceasta perioada a anului, potrivit prognozei pentru urmatoarele patru saptamani, realizata de Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo, azi, 1 februarie 2021. Vreme in general inchisa, temperaturi maxime de pana la 11 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 1 februarie 2021. Specialistii anunta o vreme in general inchisa, ninsori la munte, la altitudini de peste 1500 m,.

Prognoza METEO pentru luna februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Pana la jumatatea lunii februarie temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale, apoi devin obisnuite pentru aceasta perioada a anului, potrivit prognozei pentru urmatoarele patru saptamani, realizata de Administratia Nationala de Meteorologie.

Vremea se schimba radical! Elena Mateescu, director ANM, anunta o racire accentuata. Prognoza METEO pentru luna februarie

In ciuda faptului ca, in prima saptamana a lunii februarie, meteorologii anunta temperaturi de primavara, vremea se schimba radical incepand cu a doua saptamana, ca in a treia saptamana sa fie chiar temperaturi mai mici decat normalul perioadei.

Vremea 1 februarie - 1 martie 2021. Prognoza meteo ANM pe patru saptamani

Vremea 1 februarie - 1 martie 2021. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani.

Prognoza meteo februarie 2021. Cum va fi vremea si cand vine primavara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna februarie 2021. Temperaturile se anunta peste normalul perioadei in prima saptamana a lunii, dar in a doua si treia.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea se va raci treptat, dupa cateva zile in care temperaturile se vor situa in jurul a 15 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a anuntat, luni, 1 februarie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, potrivit meteorologilor, in prima saptamana vremea se va incalzi treptat si se vor inregistra valori termice mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Media temperaturilor maxime va ajunge sa se situeze in jurul a 15 grade, iar a minimelor va atinge 4. 5 grade.

Prognoza meteo, azi, 30 ianuarie 2021. Vremea se va incalzi

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de sambata, 30 ianuarie 2021. Potrivit acestora vremea se va incalzi. Prognoza meteo in principalele zone din.

Prognoza meteo, azi, 2 februarie 2021. Vreme calda in toata tara, insa ploioasa

Meteorologii anunta vreme deosebit de caldamarti, in majoritatea regiunilor tarii. in vestul, centrul si nord,cerul va prezenta innorarisi se vor semnala ploi slabe. in celelalte.

Prognoza meteo: Se face deosebit de cald. Cate grade se anunta si unde ninge

Inceputul lunii februarie aduce vreme de primavara in Romania. Temperaturile vor ajunge, miercuri, 3 februarie, in sud-estul tarii la 13 grade Celsius. Ninsori se vor mai semnala in Moldova si la munte si, local, ploi in celelalte regiuni.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in 10 judete. Vezi care sunt zonele vizate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru marti, un cod galben de ceata pentru zece judete ale tarii. Astfel, pana la ora 12, in sapte judete se va semnala ceata care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )