Libnet.ro
UNICEF

15:15

Prognoza meteo pentru iarna. Vine prapadul peste Romania: cum va fi vremea

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru iarna. Vine prapadul peste Romania: cum va fi vremea

Meteorologii au reusit sa realizeze prognoza meteo pentru iarna din acest an. Specialistii anunta pentru aceasta parte de lume temperaturi mai ridicate si o iarna mai blanda. Anul asta, o iarna blanda, spun specialistii Sezonul de iarna 20202021 va fi sub influenta unui ciclu puternic La Nina, care apare in Oceanul Pacific tropical. Acesta va . continuă pe Playtech

Prognoza meteo. Vine prapadul: cum va fi vremea pana la mijlocul lui noiembrie

Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au realizat prognoza meteo pentru luna noiembrie. Daca in prima parte a perioadei, vremea se anunta frumoasa, a doua jumatate a lui Brumarel aduce ploi si temperaturi mai scazute. Prognoza meteo pana la mijlocul lunii noiembrie Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele patru saptamani. Conform .

Inspiratie pentru iarna! Cele mai faimoase paltoane din filme!

A venit sezonul rece, iar una dintre cele mai bune parti ale acestui lucru este ca putem sa ne imbogatim garderoba cu paltoane cool si calduroase. Daca esti lipsita de inspiratie in acest sens, iata aici cele mai faimoase paltoane din filme! .

Cum incalzesti casa eficient chiar daca nu ai incalzire centralizata. Truc util pentru iarna 2020

In caz ca detii o centrala pe gaz, insa ai vrea sa-ti incalzesti locuinta printr-o alta metoda mai putin costisitoare, trebuie sa afli ca sunt cel putin cinci variante din care poti alege. Una dintre ele ar fi o centrala termica pe lemne. Cum iti poti incalzi casa daca nu ai incalzire centralizata Frigul din .

Prognoza meteo: Vine iarna in weekend. in ce zone se anunta lapovita si ninsori

Dupa un val de aer cald care aduce temperaturi placute in Romania la mijlocul acestei saptamani, din weekend se intoarce din nou frigul. in unele zone, temperaturile nocturne vor cobori pana la 0 grade, fiind mai rece decat normalul perioadei.

Trecem la ora de iarna in weekend. Prognoza meteo indica temperaturi peste 20 de grade Celsius

Vremea urmeaza sa se incalzeasca, meteorologii indicand temperaturi peste 20 de grade pentru acest final de saptamana. in noaptea de sambata spre duminica, se va trece la ora de iarna.

Prognoza meteo: Romania, lovita din nou de un val de aer rece. Unde se intorc ploile

Incalzirea vremii va continua si joi, insa spre sfarsitul saptamanii apar ploile, iar de ceata si bruma nu scapam. Diminetile si noptile vor fi deosebit de reci. Un nou val de aer rece va patrunde in Romania. De duminica, 25 octombrie, in majoritatea regiunilor se intoarce vremea rea si frigul.

MEEMA: Romania este pregatita pentru iarna 2020-2021

Astazi, 21 octombrie, a avut loc prima intalnire a Comandamentului Energetic de Iarna gestionat de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. in cadrul acesteia, s-au trecut in revista stadiul pregatirilor de iarna si masurile interprinse de operatorii economici din sectorul energetic care au obligatii in acest sens.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )