Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. JOI iN TARA Vor fi innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab in cursul zilei in n. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru 6, 7 si 8 septembrie

Vremea se va incalzi usor fata de zilele trecute, insa va fi inchisa in majoritatatea regiunilor. Cerul va avea innorari in jumatatea de nord a teritoriului,.

Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea va fi destul de racoroasa in vestul si nordul tarii marti, cu temperaturi mai coborate decat ar fi normal in aceasta perioada. Tendinta vremeii este insa de.

Ce se intampa cu ploile in zilele urmatoare: Prognoza meteo pentru saptamana aceasta

Toamna incepe sa-si intre in ritm in zilele urmatoare. Daca in noaptea de duminica spre luni vijeliile au lovit tara, ploaia isi va face simtita prezenta in unele regiuni.

METEO Cum va fi vremea joi si vineri

Joi si vineri, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo. Vreme racoroasa, innorari si ploi slabe

Vremea se va mentine rece miercuri si joi in nord, nord-est si centru, regiuni in care innorarile vor fi mai persistente si local va ploua slab, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Vremea in urmatoarele trei luni. Meteorologii anunta temperaturi peste limita normalului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Astfel, potrivit meteorologilor, vremea in aceasta toamna va fi mai calda decat normalul perioadei. De exemplu, in septembrie se vor inregistra maxime de 27-28 de grade. Regiunile cele mai afectate de ploi vor fi Banatul, Crisana si Transilvania.

Prognoza meteo: se incalzeste, dar frigul loveste Romania. De cand scad temperaturile, unde se anunta ploi puternice

Vreme de toamna capricioasa. Desi se incalzeste in zilele urmatoare, maximele ajungand la 30 de grade, in aproape toate regiunile tarii, inceputul saptamanii viitoare aduce o racorire accentuata, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pana pe 18 septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1952 seconds )