Libnet.ro
UNICEF

12:31

Prognoza METEO pentru luna iulie. Anuntul directorului ANM: vor fi extreme

Antena3 Antena3,
Prognoza METEO pentru luna iulie. Anuntul directorului ANM: vor fi extreme

Elena Mateescu, directorul ANM, a vorbit in direct la Antena 3 despre prognoza meteo pentru luna iulie. Potrivit meteorologului, in perioada urmatoare temperaturile vor creste in Romania, depasind chiar 30. 35 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat. continuă pe Antena3

in sfarsit, vesti bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in perioada urmatoare, vremea va fi una buna, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada. De la jumatatea lunii insa, este posibil sa se raceasca, in special in nordul tarii.

Prognoza meteo weekendul 27-28 iunie 2020. Vreme frumoasa, dar nu scapam de aversele torentiale

Prognoza meteo pentru weekendul 27-28 iunie anunta vreme in general calda, dar aversele de ploaie nu vor disparea complet. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea in.

Prognoza meteo, azi, 26 iunie 2020. Ploi bogate cantitativ, insotite de descarcari electrice

Vremea ramane instabila in Romania, sub incidenta unor coduri galbene si portocalii. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea azi, 26 iunie 2020 Vineri, vremea.

Prognoza meteo. Ce fenomene lovesc Romania in luna iulie. Cand se raceste vremea, unde se asteapta ploi puternice

Vreme capricioasa in urmatoarele doua saptamani. Meteorologii au anuntat ca pana la sfarsitul lunii iunie se va ajunge la 30 de grade in sudul tarii, insa cu multe zile de instabilitate atmosferica. Din 2 iulie, vremea se va raci, iar noaptea se vor inregistra 14 - 16 grade.

Prognoza meteo, azi, 25 iunie 2020. Cod portocaliu si galben de vreme instabila

O noua avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice a fost emisa de catre ANM, miercuri, pentru zonele de munte, Moldova, Dobrogea si local in Muntenia si.

Monica Anisie: Titularizarile se reiau la finalul starii de alerta, examenele pentru definitivat, in iulie

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat marti ca examenele de titularizare vor fi reluate la finalul starii de alerta, insa cele pentru definitivat vor avea loc in luna iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )