Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. ANM anunta cand va veni prima ninsoare in Bucuresti!

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru luna noiembrie. ANM anunta cand va veni prima ninsoare in Bucuresti!

Administratia Nationala de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru luna noiembrie, iar vestile nu sunt printre cele mai bune. Chiar daca acum ne putem bucura de vreme ceva mai frumoasa, aceasta va lasa in scurt timp locul frigului in majoritatea regiunilor tarii. Meteorologii au anuntat ca weekendul 26-27 octombrie a fost ultimulcu temperaturi blande. Specialistii . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru saptamana 28 octombrie 3 noiembrie. Valul de aer polar aduce frig cumplit in Romania

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru saptamana 28-3 noiembrie. Un val polar aduce frig peste toata Romania. Iarna se apropie cu pasi repezi, iar gradele cu minus cuprind peisajul alb de care vom avea in curand parte. Prognoza meteo pentru saptamana 28-3 noiembrie Meteorologii indica faptul ca temperaturile vor .

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Vremea se va raci in urmatoarele doua saptamani in toata tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 28 noiembrie 10.

Vremea va deveni deosebit de rece. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Prognoza meteo pentru miercuri, 30 octombrie 2019. Procesul de racire a vremii va continua si se va resimti - ziua in special in jumatatea de sud a tarii, iar noaptea cu precadere in nord, nord-est si .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 octombrie. Avertisment de ultima ora de la meteorologi. Trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau

Procesul de racire a vremii va continua si se va resimti - ziua in special in jumatatea de sud a tarii, iar noaptea cu precadere in nord, nord-est si partial in centru, unde se vor inregistra.

Prognoza meteo. Meteorologii au facut anuntul: vremea o ia razna. Cand vin ninsorile! Ce se va intampla in noiembrie

Meteorologii au anuntat ca weekendul 26-27 octombrie a fost ultimul cu temperaturi blande. Specialistii estimeaza o racire accentuata si ploi in majoritatea regiunilor. Cand vin ninsorile si ce se va intampla in luna noiembrie? Cand vin ninsorile? Specialistii ANM au facut anuntul E prea tarziu pentru melodia Cineva sa ne aduca vara inapoi, caci azi, .

Prognoza meteo ANM pentru luni, 28 octombrie: racire accentuata si ploi

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru luni, 28 octombrie. Un val de aer rece ajunge curand si va afecta Europa Centrala si de Est, de saptamana viitoare. Se anunta racire accentuata si ploi. Prognoza meteo ANM, luni, 28 octombrie Meteorologii au anuntat ca weekendul 26-27 a fost ultimul cu temperaturi blande. Specialistii .

Prognoza metro pentru marti, 29 octombrie. Urmeaza un val de frig in toata tara. Vor pica si primele ninsori

A fost remisa o noua prognoza meteo, pentru urmatoarele zile, iar incepand cu marti, pe 29 octombrie 2019, vremea se va schimba radical. Va fi resimtit un val de racire brusca a temperaturilor, in intreaga tara, iar in anumite arii vor pica si primele ninsori. Gradele cu mult mai putine se vor face resimtite pe .

Prognoza meteo: Se strica vremea. Romania, lovita de ploi abundente si frig patrunzator. Ce se anunta in noiembrie

Ultimul weekend de toamna cu temperaturi de vara aduce maxime de 28 de grade in sud-vestul tarii. De saptamana viitoare, meteorologii estimeaza o racire accentuata si ploi in majoritatea reginilor. Nici luna noiembrie nu se anunta mai prietenoasa. Conform prognozei lunare publicate de catre Administratia Nationala de Meteorologie ANM) vin precipitatii abundente si frig patrunzator.

Prognoza meteo: Frig pana in 4 noiembrie, apoi temperaturile vor creste pana la 19 grade

Temperaturile vor scadea in cea mai mare parte a tarii pana in 4 noiembrie. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 28 octombrie - 10 noiembrie, urmeaza cateva zile de frig, apoi temperaturile vor urca, transmite Mediafax. La munte se anunta ninsori.

Prognoza meteo ANM pentru duminica, 27 octombrie. Ce vreme avem la final de weekend?

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata cum va fi vremea in toata tara! De asemenea, poti vedea aici care sunt temperaturile maxime si minime pentru finalul de weekend! Prognoza meteo ANM pentru duminica, 27 octombrie Ultimul sfarsit calduros al toamne! Vremea incepe usor sa se raceasca, iar ora .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )