Libnet.ro
UNICEF

11:45

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Anuntul facut de Elena Mateescu, director ANM

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Anuntul facut de Elena Mateescu, director ANM

Sezonul rece se apropie si se va face simtit in termometre. in urmatoatele doua saptamani va fi mai frig decat in mod normal in aceasta perioada, iar precipitatiile vor fi reduse. Directorul ANM, Elena Mateescu, a oferit detalii in excluvitate la Antena 3, despre prognoza meteo pentru aceasta luna. continuă pe Antena3

Prognoza meteo 8 - 11 noiembrie 2020. Romania, lovita din nou de un val de aer rece

Prognoza meteo 8 - 11 noiembrie 2020. Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii.

Prognoza meteo, azi, 04 noiembrie 2020. Vreme calda pentru acest inceput de luna

Meteorologii anunta temperaturi ridicate la inceputul acestei luni, valorile fiind mai ridicate fata de normalul obisnuit pentru aceasta perioada a anului. in cursul noptii dintre marti spre miercuri, sunt.

Prognoza meteo, azi, 05 noiembrie 2020. Ploi slabe sau brunita se vor semnala in toate aceste regiuni din Romania

Meteorologii anunta vreme ploioasa in cea mai mare parte a tarii, iar valorile termice anuntate de catre ANM pentru ziua de joi, 5 noiembrie, vor scadea fata de restul zileleor precedente, fiind mai apropiate.

Prognoza meteo, azi, 06 noiembrie 2020. Ceata in prima parte a zilei, cer variabil in aceste regiuni

In cursul zilei de vineri, 6 noiembrie, se vor semnala innorari temporare in prima parte a zilei, iar local vor fi averse sub forma de ploi slabe. in cea mai mare parte a teritoriului cerul va fi temporar.

Prognoza meteo, azi, 07 noiembrie 2020. Vremea se raceste. Temperaturi sub 0 grade in aceste zone din Romania

Meteorologii anunta vreme frumoasa in acest weekend, valorile din termometre fiind apropiate de normalul perioadei. Totodata, in cursul noptii, specialistii avertizeaza ca mercurcul din termometre va scadea.

Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani. Iarna isi intra in drepturi

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca, in urmatoarele 4 saptamani, vremea se va raci considerabil iar probabilitatea de precipitatii va fi scazuta, cu exceptia saptamanii 30 noiembrie - 7 decembrie.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Iarna incepe sa se instaleze in toata tara

Romanii se bucura de ultimul sfarsit de saptamana cu temperaturi destul de blande, specifice toamnei,urmand ca de saptamana viitoareiarna sa isi faca simtita prezenta. Vremea se va raci.

Mirel Radoi a anuntat lotul nationalei pentru meciurile din luna noiembrie: Lazar, Cojocaru, Cretu si Albu printre noutati

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat lotul tricolorilor pentru meciul amical cu Belarus si partidele cu Norvegia si Irlanda de Nord, din Liga Natiunilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )