Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prognoza meteo pentru marti, 11 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru marti, 11 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Marti, 11 iunie, vremea va fi in general instabila, mai ales in sud, sud-vest, centru si in zona de munte, unde, in special dupa-amiaza si seara, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electr. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru duminica, 9 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Duminica, 9 iunie, instabilitatea atmosferica temporar va fi accentuata in regiunile sudice, estice si centrale precum si in zonele montane si submontane, unde se va manifesta cu o probabilitate mai.

Prognoza meteo pentru luni, 10 iunie. De cand scapam de ploi

Luni, 10 iunie, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in regiunile sudice si estice, precum si in zona de munte. Mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari, averse ce vor avea si car.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 iunie. Gemenii scapa de blocaje, Taurii trebuie sa gandeasca pozitiv pentru a avea parte de lucruri bune

Iata pentru MARTI 11 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sambata, 8 iunie. Meteorologii anunta un weekend ploios

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si local, indeosebi in jumatatea de est a tarii, la deal si la munte, se vor semnala averse, descarcari electrice.

Curs valutar BNR, marti, 11 iunie: Cum sunt cotate valutele internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, marti, 11 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7232 lei in crestere cu 0,0050) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de [] .

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 IUNIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 IUNIE 2019 pentru Zodia Pesti - Sentimentele iti sunt impartasite cu aceeasi intensitate de catre partener, ceea ce iti da incredere in viitor. Este momentul unei schimbari.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 IUNIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 IUNIE 2019 pentru Zodia Varsator -Tot ce faci azi parca merge pe dos incat e mai bine sa le lasi pe altadata. Apar mici obstacole in orice activitate, de la cele mai.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Te gandesti la o calatorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres si de probleme. Daca e cam devreme sa te gandesti deja la concediu,.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 IUNIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 IUNIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Daca intuitia iti spune ca cineva din grupul in care te afli are ceva de ascuns, ar fi bine sa-l descoperi inainte de a te induce in.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 IUNIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 IUNIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Nu te astepta ca toata lumea sa te sustina in marele pas pe care esti gata sa-l faci, pentru ca unii sunt suspiciosi sau tematori din fire si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )