Libnet.ro
UNICEF

10:00

Prognoza meteo pentru marti, 18 iunie. Vremea se schimba radical

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru marti, 18 iunie. Vremea se schimba radical

Marti, 18 iunie, vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar local indeosebi in regiunile sud-estice va fi si calduroasa, cu disconfort termic ridicat. Vor fi. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru duminica, 16 iunie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Duminica, 16 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, iar disconfortul termic accentuat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 36 de grade, iar cele minime intre 12 si 24 de.

Prognoza meteo pentru luni, 17 iunie. Vesti incredibile de la meteorologi

Luni, 17 iunie, in zonele de deal si de munte, precum si in vestul, sud-vestul, nordul, estul si centrul teritoriului vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin.

Prognoza meteo pentru sambata, 15 iunie. Jumatate de tara sub canicula, cealalta sub averse

Vremea calduroasa va persista, iar disconfortul termic se va mentine accentuat in orele dupa-amiezii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse pe arii restranse, descarcari.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 iunie. Taurii sunt ajutati de ingerii iubirii, Gemenii primesc ajutor divin

Iata pentru MARTI 18 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Curs valutar BNR, marti, 18 iunie: cat costa euro la casele de schimb valutar

Banca Nationala a Romaniei a afisat, marti, 18 iunie, noi cotatii la principalele valute. Noile cotatii sunt indicate pe site-ul oficial BNR si sunt valabile pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Dolar 1 dolar = 4,2241 lei in crestere cu 0,0342) Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7249 lei .

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 18 iunie 2019. Energii puternice si contradictorii

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MARTI 18 IUNIE 2019. Sentimente suprimate pot iesi la suprafata si nu iti dai seama de ele pana cand nu te ia gura pe dinainte si scapi porumbelul. Poti da vina pe.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Pesti -Ai de ales intre doua directii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea sa le urmezi pe amandoua, pentru ca nu te poti opri asupra uneia singure,.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Varsator -E furtuna in jurul tau, dar aceasta energie scapata de sub control, iti prieste, pentru ca-ti redeschide pofta de a face lucruri.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Esti in fata unui nou inceput care te duce spre o mare reusita. Nu te arunci totusi cu capul inainte fara sa gandesti bine ce ai de.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Daca atragi alaturi de tine oamenii potriviti, vei vedea ca totul evolueaza ca prin farmec spre un scop de care veti beneficia cu totii, ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )