Libnet.ro
UNICEF

20:15

Prognoza meteo pentru perioada 18 noiembrie - 1 decembrie: Racire treptata a vremii pana la sfarsitul saptamanii

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru perioada 18 noiembrie - 1 decembrie: Racire treptata a vremii pana la sfarsitul saptamanii

Potrivit prognozei meteo pentru urmatoarele doua saptamani, temperaturile maxime vor fi in jurul a 16-18 grade in primele zile ale acestei saptamani, urmand ca dupa 20 noiembrie sa se raceasca treptat, iar din 22 noiembrie pana la finalul lunii temperaturile vor varia de la o zi la lata in functie de regiune, intre 7 si 12 grade. Temperaturile maxime cele mai scazute se vor inregistra in Moldova, unde, dupa data de 20 noiembrie, se vor inregistra 1-2 grade, la munte unde vor fi 3-4 grade si Muntenia, unde vor fi 6 grade ziua. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie: conditii de ceata, ploi si vant puternic

Specialistii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 18 noiembrie 2019. Sunt anuntate nebulozitate joasa sau ceata asociata, izolat, cu burnita, ploi, in unele zone, si vant puternic pe crestele montane. Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 noiembrie. Taurii trebuie sa isi protejeze sensibilitatea, Scorpionii invata sa primeasca

Iata pentru LUNI 18 NOIEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

Prognoza meteo, saptamana 18 24 noiembrie. Vremea trece de la o extrema la alta, in doar cateva zile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru perioada 18-24 noiembrie. Potrivit acestora valorile termice din acest interval se vor situa cu mult peste cele climatologic specifice pentru a doua decada a lunii noiembrie. Ce vreme sa ne asteptam spre sfarsitul acestei toamne? Astfel, potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala .

Anuntul meteorologilor. Prognoza ANM pentru duminica, 17 noiembrie. Ce se intampla cu vremea

Speicialistii de la Adminsitratia Nationala de Meterologie anunta o noua prognoza pentru ziua de duminica, 17 noiembrie. Iata ce se intampla cu vremea in toate regiunile tarii si care sunt maximele si minimele din Capitala! Prognoza meteo ANM pentru duminica, 17 noiembrie Meteogologii au indicat faptul ca weekend-ul acesta, pe 16 si 17 noiembrie, vremea .

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 18 noiembrie. Fecioarele trebuie sa aiba rabdare, Sagetatorii sunt devotati

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 18 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 noiembrie. Temperaturi inedite pentru aceasta perioada

Valorile de temperatura se vor situa peste cele normale in a doua jumatate a lunii noiembrie, chiar cu mult in nord-vestul si centrul tarii. Cerul va fi variabil, insa in sudul si estul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 noiembrie. Veste incredibila pentru jumatatea lunii noiembrie

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice si la munte unde cerul va fi mai mult senin. in sudul si estul tarii, in zonele joase de relief, cerul va.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 18 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Cerul va avea innorari si temporar va ploua local in vestul tarii si pe spatii restranse in rest. in zonele joase din sud si est, dimineata si noaptea va fi nebulozitate joasa sau ceata izolat.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 noiembrie. Schimbare brusca de temperaturi

Cerul va fi variabil, mai mult noros in regiunile sudice si estice, unde pe arii restranse va ploua sau va burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in special seara si noaptea,.

HOROSCOP RUNE 18 noiembrie - 24 noiembrie 2019.Numerologul Mihai Voropchievici, AVERTISMENT de ULTIM MOMENT: VA URMA ...

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, horoscopul runelor pentru saptamana 18 noiembrie - 24 noiembrie 2019.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )