Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 iulie. Vremea se raceste in aproape toata tara. Unde ramane canicula

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru perioada 6-19 iulie. Vremea se raceste in aproape toata tara. Unde ramane canicula

Vremea incepe sa se mai raceasca incepand de astazi, in aproape toata tara, iar in zone precum Muntenia, Dobrogea si Oltenia, temperaturile vor fi caniculare, potrivit prognozei meteo pentru perioada 6-19 iulie, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Nici ploile nu vor lipsi in urmatoatele doua saptamani. continuă pe Antena3

Prognoza meteo, azi, 4 iulie 2020. Vreme caniculara in aceste regiuni ale tarii

Pentru astazi, 4 iulie 2020, meteorologii au emis doua atentionari, una pentru instabilitate atmosferica accentuate, iar cealalta pentru discomfort termic ridicat. in aceast weekend, prognoza meteo se imparte.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat de frig se anunta si ce zone vor fi lovite de furtuni periculoase

Si marti, 7 iulie, vom suporta disconfort termic accentuat in sud-estul tarii, unde termometrele vor urca pana la 35 de grade Celsius. De miercuri, vremea se racoreste in toata tara, iar furtunile violente vor pune stapanire pe toate regiunile.

Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Unde se racoreste, ce zone vor fi parjolite de canicula si cand lovesc ploi puternice

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani. in general, in sud-est va fi mai cald decat in mod normal, iar in vest si nord-vest temperaturile vor fi mai coborate decat normalul perioadei. Vor exista perioade cu excedent de ploi in anumite zone.

Prognoza meteo, azi, 07 iulie 2020. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat

Marti, 07 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat, va fi innorat si va ploua. Temperaturile maxime vor marca o scadere in to.

Prognoza meteo: Fenomene extreme lovesc Romania. Cand se racoreste si ce zone vor fi maturate de ploi puternice

Inca doua zile de caldura sufocanta se anunta in sud-est, in timp ce nordul si centrul vor fi maturate de furtuni violente. De miercuri, vremea se racoreste, iar fenomenele meteo extreme vor pune stapanire pe toate regiunile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3125 seconds )