Libnet.ro
UNICEF

11:30

Prognoza meteo pentru saptamana 23-29 aprilie.Vreme tot mai calda, temperaturile se apropie de 30 de grade

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru saptamana 23-29 aprilie.Vreme tot mai calda, temperaturile se apropie de 30 de grade

Vremea isi va continua tendinta de incalzire, urmand sa se inregistreze temperaturi resimtite similare cu cele din august, mai degraba, decat pentru finalul lunii aprilie. Meteorologii anunta temperaturi. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru saptamana 23-29 aprilie: Temperaturi de vara, dar si averse

Meteorologii au oferit prognoza meteo pentru saptamana 23-29 apriliesi sustin ca vor fi temperaturi de vara, cu maxime si de 30 de grade Celsius. Astfel, vremea va continua sa se incalzeasca,.

Prognoza meteo pentru weekend. Vremea va deveni deosebit de calda

Valorile termice, mai scazute decat in intervalul anterior, vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 24 de grade,.

Vreme deosebit de calda in tara si in Capitala. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Administratia Nationala a Meteorologiei a anuntat ca pe parcursul weekendului, vremea va fi frumoasa, iar temperaturile se vor situa peste cele normale lunii aprilie. Sambata, la nivelul intregii tari,.

Prognoza meteo: Vreme calda cu temperaturi de pna la 30 de grade, dar si averse cu tunete si fulgere n urmatoarea saptamna

Vremea va fi mult mai calda saptamana viitoare in cea mai mare parte a tarii, temperaturile urmand sa atinga valori de pana la 30 de grade Celsius, mai ridicate cu 8-10 grade decat ar fi normal pentru aceasta perioada, dar nu vor lipsi nici aversele si descarcarile electrice, a declarat duminica, pentru Agerpres, Teodora Cumpanasu, meteorolog de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in weekend

Prognoza meteo. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in weekend-ul 20-22 aprilie. Prognoza meteo. Vineri vremea va fi normala termic in centrul si estul teritoriului si ceva mai calda in restul.

Romnia, te iubesc!: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, desi sumele alocate au crescut de 20 de ori

Coruptia, slabul management si numarul mic de platitori la sistemul de asigurari, iata cele 3 mari motive pentru care Sistemul Sanitar este tot mai suferind, chiar daca sumele alocate au crescut in ultimii 10 ani de 20 de ori.

Horoscop. Mihai Voropchievici si previziunile runelor pentru saptamana 21-27 aprilie. Fecioara are o saptamana foarte de grea

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 21-27 aprilie. Horoscop. Berbec: Feritilitate si belsug, toate visele se vor.

Horoscop. Mihai Voropchievici si previziunile runelor pentru saptamana 21-27 aprilie. Fecioara are o saptamana extrem de grea

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 21-27 aprilie. Horoscop. Berbec: Feritilitate si belsug, toate visele se vor.

Vacanta de 1 Mai: Tot mai multi romani aleg plajele din strainatate

Este primul an in care 30 aprilie este zi nelucratoare, astfel incat angajatii din sistemul public, si nu numai, vor beneficia de patru zile libere. Daca pana acum cei mai multi turisti alegeau sa mearga de 1 Mai in statiunile de pe litoral din tara,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.27 seconds )