Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prognoza meteo pentru 2 saptamani. Cum va fi vremea in perioada 16 29 noiembrie 2020

B1 B1,
Prognoza meteo pentru 2 saptamani. Cum va fi vremea in perioada 16 29 noiembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani, respectiv pentru perioada 16 29 noiembrie 2020. Cum va fi vremea in perioada 16 29. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru luni, 16 noiembrie 2020. Atentionari de Cod Galben in mai multe judete din tara

Inceputul de saptamana este unul cu temperaturi scazute si cu atentionari de cod galben in mai multe judete din tara. Astazi fenomenul preponderent, conform ANM, este ceata ti temperaturile scazute. Vremea in Romania la inceputul acestei saptamani este schimbatoare si plina de ceata si, posibil precipitatii. Atentionare de Cod Galben ANM a emis pentru luni, .

Iarna isi intra in drepturi! Vremea se schimba radical! Prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani

Meteorologii anunta ca, dupa o perioada de cateva zile in care vremea se va mentine mai calda decat cea obisnuita pentru aceasta perioada, va avea loc o racire accentuata, incepand cu data de 20 noiembrie. De asemenea, ANM anunta ploi in perioada 21-24 noiembrie.

Prognoza meteo weekend. Val de caldura in Romania. Ce temperaturi ne asteapta

In weekendul 14-16 noiembrie 2020 vom avea parte de o vreme de toamna ceva mai blanda decat in zilele anterioare. Maximele se vor incadra intre 6 si 15 grade Celsius. Atmosfera ingaduitoare se va intinde pana pe 16 noiembrie 2020. Prognoza meteo pentru weekendul 14-16 noiembrie 2020: temperaturi putin peste media perioadei Finalul acestei saptamani .

Prognoza meteo, azi, 13 noiembrie 2020. Local va ploua slab

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 13 noiembrie 2020. Potrivit acestora, cerul va avea innorari in regiunile sudice si local va ploua slab. Prognoza.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Unde va ploua

Meteorologii au anuntat, luni, 16 noiembrie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani si au precizat ca vor fi temperaturi mai mari decat normalul perioadei, in prima parte a intervalului, urmata de o racire, pe alocuri accentuata.

Prognoza meteo: Iar se strica vremea. Cand se intorc ploile si cat se raceste

Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data, dar va ploua salb. Maximele vor atinge luni, 16 noiembrie, 16 grade Ceslius in sud-estul tarii. La munte, meteorologii anunta preciptiatii mixte. De marti, se raceste in toata tara.

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. Unde se anunta ninsori, cat scad temperaturile

Si luni, 16 noiembrie, vom avea parte de o zi cu temperaturi ridicate. De marti, ploile vor pune stapanire pe toate zonele. La munte se anunta polei, iar precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare.

Prognoza meteo, vineri, 13 noiembrie 2020. Vremea in tara. Unde sunt anuntate precipitatii sub lapovita si ninsoare

Vremea vineri, 13 noiembrie 2020: in sudul, estul, si centrul tarii, in special in zonele joase de relief, precum si in Campia de Vest, vom avea nori josi si pe alocuri ceata, posibil burnita, apoi cerul va deveni variabil. Ajungem la vreme normala termic pentru a doua decada a lunii noiembrie. Prognoza meteo, vineri, 13 .

Prognoza meteo pentru perioada 16 noiembrie - 7 decembrie. Temperaturi neasteptate pentru inceput de iarna

Ne asteapta o luna de vreme relativ calda si cu ploi in saptamana ce urmeaza, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo, azi, 14 noiembrie 2020. Vreme mohorata, cer innorat si ploi sporadice

Sambata, vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi noros in sud-estul tarii, in timp cein restul tarii innorarile vor fi temporare si doar.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )