Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza METEO pentru septembrie! Anuntul UIMITOR facut de meteorologi

B1 B1,
Prognoza METEO pentru septembrie! Anuntul UIMITOR facut de meteorologi

Meteorologii anunta vesti bune pentru romanii care au posibilitatea sa isi prelungeasca vacanta de vara sau care vor petrece in extrasezon. La sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie. continuă pe B1

Prognoza METEO pentru septembrie! La ce ar trebui sa ne asteptam

Meteorologii anunta vesti bune pentru romanii care au posibilitatea sa isi prelungeasca vacanta de vara sau care vor petrece in extrasezon. La sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie.

VREMEA in mini-vacanta de SFANTA MARIE. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

VREMEA in mini-vacanta de SFANTA MARIE Temperaturile vor continua sa creasca in urmatoarele doua saptamani, in timp ce probabilitatea de aparitie a ploilor, in general slabe cantitativ, va fi mai mare.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: vremea va continua sa se incalzeasca

Vremea va continua sa se incalzeasca in urmatoarele doua saptamani, iar probabilitatea de aparitie a ploilor, in general slabe cantitativ, va fi mai mare atat la jumatatea acestei saptamani, cat si din data de 19 august, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) pentru intervalul 13 - 26 august 2018, publicata luni.

Cum va fi vremea in minivacanta de Sfanta Maria! Prognoza meteo completa

Meteorologii nu dau vesti bune pentru romanii care petrec minivacanta de Sfanta Maria. ANM anunta ca in cursul serii de marti 14 august) si al noptii de marti spre miercuri 14/15 august), in regiunile.

Prognoza meteo: Vreme extrema in Romania. in ce zone loveste aerul tropical, cand si unde se anunta ploi

Caldura tropicala incepe sa-si faca tot mai bine simtita prezenta in Romania. Meteorologii anunta temperaturi ridicate, anormale pentru aceasta perioada, canicula instalandu-se, in urmatoarele zile, in mai multe regiuni.

inca o zi libera pentru romani: Anuntul a fost facut

Romanii ar putea avea o noua zi libera. Mai multi parlamentari au depus la Senat un proiect de lege privind declararea zilei de 25 noiembrie drept Ziua Nationala a Meseriilor. Proiectul este sustinut de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )